Asumisohjaaja, NAL Itä-Uusimaa ry, Porvoo, NAL Itä-Uusimaa ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2024
  • Hae viimeistään 15.7.2024
  • Palkkaus: 2000€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työnkuvaan kuuluu yhdistyksen avustavat työtehtävät, asumisneuvontaa, asumisohjausta, asukastoiminnan suunnittelua ja toteuttamista sekä viestintää. Tarkempi tehtävänkuva sovitaan yhdessä sopivan henkilön löydyttyä ja määrittelyssä huomioidaan henkilön oma osaaminen ja kiinnostuksen kohteet.

Työ sopii hyvin esim. vastavalmistuneelle tai vielä omaa polkua hakevalle nuorelle. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta, me perehdytämme sinut. Tärkeää on omatoimisuus, halu työskennellä nuorten aikuisten parissa, hyvä huumorintaju sekä innostava suhtautuminen elämän eri osa-alueilla. Työssäsi toimit yhdistyksen toiminnanjohtajan ja asumisohjaajan työparina.

Työssä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot, kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin ryhmässä, sekä reipasta työotetta ja joustavuutta. Toivomme vahvaa Somen osaamista ja käyttöä.

Tarjoamme sinulle innostavan työympäristön, jossa saat mentorin ohjauksen oman osaamisesi ja ammattitaitosi vahvistamiseen koko työsuhteesi ajan sekä tuemme sinua oman jatkopolkumahdollisuuksien löytämiseen. Työ edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomenkielen taitoa. Työ on liikkuvaa, joten työtäsi helpottaa, jos sinulla on ajokortti ja auto käytettävissäsi. Hallinnoimamme asuintalot ovat Porvoossa ja Sipoossa.

Työaika on 37,5 tuntia viikossa, joka sisältää iltatyötä ja mahdollisesti työtä myös viikonloppuisin. Työpaikka sijaitsee Porvoon keskustassa osoitteessa Runeberginkatu 32. Palkka on 2000 €/kk. Työ alkaa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan.

Asumisohjaaja työllistetään STEA:n Paikka Auki nuorten työllistämisen avustusohjelman rahoituksella. Lisätietoja löytyy www.paikka-auki.fi sivuilta.

NAL Itä-Uusimaa ry on Porvoossa ja Sipoossa toimiva Nuorisoasuntoliiton paikallisyhdistys, joka tarjoaa kodin noin 90:lle alle 35-vuotiaalle nuorelle. Yhdistys tuottaa ja kehittää erilaisia asumisen sisältöpalveluita nuorten ja nuorten perheiden asumisen tueksi, kuten yleistä asumisneuvontaa, -ohjausta ja -valmennusta, asukas- ja ryhmätoimintaa, erilaisia koulutuksia ja tapahtumia. Yhdistyksen tavoitteena on nuorten itsenäisen asumisen valmiuksien ja asumistietoisuuden lisääminen sekä yleinen vaikuttamis- ja edunvalvontatyö nuorten asioissa. Tietoja yhdistyksestämme löytyy nettisivuiltamme osoitteesta: www.nalitu.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:nuorisoasunnot@nalitu.fi