Sähkösuunnittelija, Konecranes, Hyvinkää, Academic Work Consulting Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2024
  • Hae viimeistään 7.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt asiakkaallemme Konecranesille omatoimista ja aktiivista sähkösuunnittelijaa liittymään osaksi Port Cranes Technology-sähkösuunnittelun tiimiä elokuusta 2024 alkaen. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä globaalissa työympäristössä samalla kasvattaen ammatillista osaamistasi. Jos sinulla on aiempaa kokemusta taustalla, ja kaipaat uusia haasteita, lue lisää alta ja hae jo tänään!

Tehtävänkuvaus
Sähkösuunnittelijana Port Cranes Technology:ssä työskentelet monipuolisissa nosturien sähkösuunnittelun projekteissa. Aktiivinen työotteesi yhdistettynä haluusi ja kykyysi ottaa vastuuta takaa menestymisesi tehtävässä. Tarjoamme mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun globaalissa organisaatiossa, mukavan ja osaavan tiimin päivittäisen työn tueksi, joustavan hybridityömallin (2pv/viikko toimistolla) sekä tulevaisuuden urakehitysmahdollisuuksia.

Työtehtävät
-Sähkösuunnittelu ja dokumentointi
-Projektihallinta
-Yhteistyö sidosryhmien kanssa

Etsimme
-Soveltuvaa tutkintoa sähkö- ja/tai automaatiotekniikasta
-Vähintään vuoden aiempaa työkokemusta sähkösuunnittelusta
-Sujuvaa englannin kielen taitoa
-Halua kehittyä ammattilaisena ja ottaa vastuuta

Arvostamme, jos sinulla on
-Osaamista E3-suunnitteluohjelmistosta tai EPLAN-järjestelmästä
-Suunnittelukokemusta konepajateollisuuden tai konesuunnittelun parista

Osaamista voi hankkia opintojen, työkokemuksen tai itseopiskelun kautta.

Menestyäksesi roolissa olet:

Aktiivinen ja oma-aloitteinen
Vastuullinen
Vahva kommunikoija
Rekrytointiprosessimme
Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Konecranes Finland Oy
Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Olemme yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. Uskomme, että kestävä kasvu syntyy vastuullisesta toiminnasta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/j/sahkosuunnittelija-konecranes-hyvinkaa/ML9YIE?i=0