Projektinjohtaja, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2024
  • Hae viimeistään 24.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko kiinnostunut mielenkiintoisista työtehtävistä kaupungin toimitilahankkeiden parissa?

Haemme nyt Tilat-palvelun hankeyksiköihimme kasvavan kaupungin tarpeisiin projektinjohtajaa vaativien kohteiden rakennuttamiseen. Tilat-palvelussa vastaamme siitä, että kaupungin palveluilla on käytössään turvallinen ja terveellinen toimintaympäristö. Vastaamme kaupungin tarvitsemien toimitilojen ylläpidosta, rakennuttamisesta sekä omaisuuden hallinnasta.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa:

- vaativien toimitilahankkeiden rakennuttaminen sekä rakennuttamisen johtaminen

- päätöksenteon, sopimusten ja tilausten valmistelu

- projektien talouden ja aikataulun hallinnasta sekä raportoinnista vastaaminen

- hankesuunnittelun johtaminen tai johtamiseen osallistuminen ja

- yhteistoiminta asukkaiden ja muiden toimialojen kanssa.

Näissä tehtävissä pääset johtamaan mielenkiintoisia tilahankkeita itsenäisesti ja vastuullisesti.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto, esimerkiksi rakennusinsinööri tai arkkitehti. Edellytämme myös usean vuoden kokemusta rakennussuunnittelu- ja/tai rakennuttamistehtävistä.

Eduksi katsomme julkisen päätöksenteon kokemuksen ja julkisen hankintalain tuntemuksen.

Arvostamme kokemusta rakennuttamis- ja projektinjohtotehtävistä sekä tavoitteellisuutta, erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja hyvää kirjallista ilmaisua.

Pääset toimimaan osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa työskentelet yhdessä monien eri alojen ammattilaisten kanssa. Helsingin kaupungin työntekijänä saat myös runsaasti erilaisia henkilöstöetuja. Kaupunki tarjoaa muun muassa vapaa-ajan etuja, kuten runsaan henkilöstöliikunnan tarjonnan ja Epassin kulttuuri- ja liikuntaedun, lounasedun, työmatkalippuedun sekä alennuksia eri liikkeistä. Suurena työnantajana tarjoamme monia mahdollisuuksia ammattitaidon kehittämiseen, kuten kattavan koulutustarjonnan sekä monenlaisia urapolkuja. Työlläsi on yhteiskunnallista merkitystä ja palkitsemme mielellämme hyvistä työsuorituksista.

Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa, työajat ovat joustavat ja työtä tehdään monipaikkaisesti. Ymmärrämme, että työ ei ole koko elämä ja pyrimme löytämään eri elämäntilanteisiin sopivia ratkaisuja ja joustoja.

Ensimmäinen haastattelukierros pidetään videohaastatteluna, valitut hakijat saavat videohaastattelukutsun hakuajan päättymisen jälkeen.

Huomioitavaa: Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Menettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi 24.6.24 mennessä!

Jäikö jokin mietityttämään?
Lisätietoja voit aina kysellä joko puhelimitse tai sähköpostitse, lisätietojen antajan löydät alta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KYMP-02-42-24