Sairaanhoitaja, lähihoitaja, Parainen ja Kemiönsa, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2024
  • Hae viimeistään 5.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Parainen:
Kotihoito Paraisten keskustassa on jaettu kolmeen yksikköön; arviointi- ja kotiutustiimi, Parsby kotihoito sekä Tennby kotihoito.

Parsbyn tiimeissä Södra ja Västra työskentelee n. 20 työntekijää. Parsbyn kotihoidossa on n. 100 asiakasta. Tennbyn tiimeissä Norra ja Östra työskentelee n. 25 työntekijää. Tennbyn kotihoidossa on yhteensä reilu 100 asiakasta.

Södran ja Västran tiimeissä työskentelee yksi sairaanhoitajaa per tiimi. Norran ja Östran tiimeissä työskentelee kaksi sairaanhoitajaa per tiimi. Sairaanhoitajien lisäksi tiimeissä työskentelee lähihoitajia, hoiva-avustajia sekä vastaava ohjaaja, joka toimii esihenkilönä. Tiimeissä on myös oppisopimusopiskelijoita. Sairaanhoitajan rooli on hoitotyön lisäksi ohjata lähihoitajien ja hoiva-avustajien työtä, tukea tiimiä asiakastyössä. Tiimit yhdessä muodostavat työyhteisön, jossa kaikki pyrkivät auttamaan toisiaan, tiimistä riippumatta. Ilmapiiri työpaikalla on hyvä ja avoin keskustelu ja nauru ovat osa arkea.

Linja-autoyhteydet Turusta sekä Kaarinasta ovat hyvät. Lähin bussipysäkki on noin 20 metriä kotihoidon toimistolta. Linja-autoasema on kivenheiton päässä. Linja-autoyhteydet muualle saaristoon ovat myös hyvät.

Nauvon ja Korppoon kotihoito toimii yhtenä yksikkönä; kahdella eri tiimillä. Panostamme asiakaslähtöiseen ja voimavaralähtöiseen hoitoon. Kotihoidossa sinulla on mahdollisuus työskennellä itsenäisesti, mutta asiantunteva tiimimme on aina käytettävissäsi tuen ja pohdinnan tarpeessa. Työkuva on monipuolinen, ja jokainen päivä on erilainen.

Meillä on käytettävissä työsuhdeauto, ajokortti on välttämätön asiakkaidemme tavoittamiseksi.

Aftonro ja Fridhem ovat ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikköjä ja niistä käsin toimii myös kotihoito. Henkilökuntamme työskentelee joustavasti asumispalveluissa sekä kotihoidossa ja muodostaa yhteisen työryhmän. Tarjoamme monipuolista työtä ikääntyneiden hoivatiimissä. Työ on itsenäistä ja vaihtelevaa ja asiakkaiden hyvinvointi on meillä keskiössä. Jos tarvitset apua asunnon löytämisessä lähistöltä, autamme siinä parhaamme mukaan.
Avoimet työpaikat täällä hetkellä:

Lähihoitaja
Sairaanhoitaja

Parainen saaristo
Lähihoitaja (rekrytointilisää 8% palkasta 6/kk)

Aftonro Iniö
Lähihoitaja

Fridhem Houtskari
Sairaanhoitaja

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen ikääntyneiden palveluissa on tarjolla runsaasti kesätöitä hoiva-avustajalle, lähihoitajalle ja sairaanhoitajalle.
Myös oppisopimusmahdollisuuksista kiinnostuneet voivat mielellään ottaa yhteyttä.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.
Kielitaitovaatimuksena molemmilla ammattiryhmillä on:
- hyvä kirjallinen ja suullinen taito suomen kielestä tai ruotsin kielestä
- tyydyttävä kirjallinen ja suullinen taito suomen kielestä tai ruotsin kielestä

Kelpoisuusvaatimuksena on:
Sairaanhoitaja: Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.
Lähihoitaja: Sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Palkka:
Lähihoitaja:
Asumispalvelussa alkaen 2494,41€/kk
Kotihoidossa alkaen 2561€/kk

Sairaanhoitaja:
Asumispalvelussa alkaen 2797,64€/kk
Kotihoidossa alkaen 2919,54€/kk

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. työkokemuslisä (3-8%). Työkokemuslisää maksetaan hyväksi laskettujen työvuosien perusteella ja mukaan lasketaan myös muilla työnantajilla tehty saman alan työ. Lisäksi jos työvuosia on yli 15, voit nopeastikin ansaita lomaa korkeimman taulukon mukaan eli jopa 38 päivää vuodessa, joka tarkoittaa 7,5 viikkoa lomaa vuodessa.

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-05-729-24/fi_FI