Varhaiskasvatuksen opettaja, Tuulenkylän päiväkotiyhdistys ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tuulenkylän päiväkotiyhdistys hakee 1.8.2024 alkaen pieneen Vastatuulen päiväkotiin varhaiskasvatuksen opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Vastatuulen päiväkoti sijaitsee Jyväskylän Kuokkalassa Kekkolan kaupunginosassa.

Päiväkodissamme on 2-3v ja 4-5 v ryhmät sekä oma keittiö, jossa emäntä valmistaa ateriamme. Meillä on pitkät perinteet yhteisöllisyydessä ja niitä pyrimme edelleen vaalimaan.
Rikkautenamme on luonnon läheisyys sillä aivan takapihaltamme avautuu metsäpaikat ja etuovelta monimuotoinen piha-alueemme. Myös Yrttisuon perhepuisto sijaitsee lähellä mahdollistaen kiipeilyleikkien lisäksi pallopelit sekä talvisin luistelun ja hiihdon.

Odotamme hakijalta pedagogista, aktiivista, vastuullista työotetta ja hyviä tiimityötaitoja sekä rohkeutta heittäytyä ilolla mukaan lasten päivään. Arvostamme avoimuutta, kehitysmyönteisyyttä sekä kykyä ihmetellä ja oppia yhdessä lasten ja työkaverien kanssa.
Työtämme ohjaavat varhaiskasvatuslaki, valtakunnalliset varhaiskasvatuksen perusteet ja Jyväskylän varhaiskasvatussuunnitelma. Päiväkodissamme SAK-aika toteutuu.
Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus. Noudatettava työehtosopimuksemme on Avaintes. Työssä noudatetaan 4 kk.n koeaikaa.

Mikäli koet olevasi juuri hakemamme henkilö, ilmoita kiinnostuksesi Cv.n kera osoitteeseen paivakoti@tuulenkylanpk.fi. Lisätietoja voit kysyä em.sähköpostilla tai puhelimitse pk.johtaja Seija Keto 040 0698373.
Löydät meidät myös näin: kotisivumme Tuulenkylänvastatuulenpk.net, facebook: Tuulenkylän ja Vastatuulen päiväkodit Instagram: Tuulenlapset
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:paivakoti@tuulenkylanpk.fi