Varhaiskasvatuksen opettaja, Vihdin kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2024
  • Hae viimeistään 17.7.2024
  • Palkkaus: 2943,46€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Perustuuko työsi kasvatusoptimismiin, positiiviseen työotteeseen ja yhteisöllisyyden periaatteeseen? Haluatko työskennellä kunnassa, jossa kuuluu lapsen ääni?

Etsimme sinua

Varhaiskasvatuksen opettaja

Varhaiskasvatuksen ammattilaisten joukkoon Vihtiin toteuttamaan laadukasta varhaiskasvatusta oppivassa yhteisössä. Vihdin kunnassa on avoinna määräaikainen varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä ajalla 27.9.2024-28.5.2025. Tehtävän ensimmäinen sijoituspaikka on Huhmarnummen päiväkoti.

Päiväkodeissamme on työhönsä sitoutunut, innostunut ja motivoitunut henkilöstö. Varhaiskasvatuksessamme on vahva yhdessä toimimisen ja positiivisen pedagogiikan kulttuuri. Keskeisiä arvojamme ovat lapsen arvostava kohtaaminen ja lämmin vuorovaikutus. Työtäsi tukee varhaiskasvatuksen erityisopettaja, esiopetuksen kuraattori ja monialaisten toimijoiden yhteistyöverkosto. Viihdyt meillä, mikäli koet tärkeäksi jokaisen lapsen ymmärtämisen ja läsnä olevan vuorovaikutuksen sekä itsesi kehittämisen.

Huhmarnummen 3-ryhmäinen päiväkoti toimii Huhmarnummen koulun kanssa samassa rakennuksessa. Teemme koulun kanssa tiivistä yhteistyötä. Päiväkoti sijaitsee keskellä monipuolisia, upeita retkeily- ja ulkoilumaastoja sekä luontokohteita. Päiväkoti on pieni ja päiväkodissa on työhönsä sitoutunut, innostunut ja motivoitunut työyhteisö, jossa on vahva yhdessä toimimisen ja positiivisen pedagogiikan kulttuuri. Päiväkodissamme keskeisiä arvoja on lapsen arvostava kohtaaminen sekä lämmin vuorovaikutus. Tarjoamme lapselle laadukkaan, turvallisen ja välittävän hoito-, kasvatus- ja oppimisympäristön.

Kelpoisuus työsuhteeseen määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaisesti. Työsuhteeseen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote.

Arvostamme pedagogista osaamista, näkemystä ja kiinnostusta pienten lasten varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen pedagogiikan jatkuvaan kehittämiseen. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman tiimisi pedagogiikasta ja tiimijohtajuudesta sekä osallistut toimipaikan varhaiskasvatustyöhön ja kehittämiseen päiväkodin johtajan rinnalla. Odotamme sinulta yhteistyötaitoja ja yhteisöllisyyteen sitoutumista. Arvostamme erityisesti sensitiivisyyttäsi lapsen vuorovaikutuksessa ja moninaisuuden kohtaamisessa.

Tarjoamme sinulle:
- Suunnitelmallisen perehdytyksen
- Ammattitaitoisen työyhteisön ja läsnäolevan esihenkilön
- Erinomaiset koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
-Henkilöstöetuina mm. ePassilla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluita, BREAK PRO taukoliikuntaohjelman, alennuksia vihtiläisistä yrityksistä
- Työterveyshuollon palvelut
- Työhöntulotarkastuksen työterveydessä
- Kunta-alan lomaetuudet

Lisätietoja: Vs. Päiväkodin johtaja Pauliina Kurunmäki p.0404860203
pauliina.kurunmaki@vihti.fi

Työ alkaa 27.9.2024. Hakuaika päättyy ja hakemukset toimitetaan 17.6.2024 klo 14.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain VIH-03-333-24)

Ryhmä- ja yksilöhaastattelut järjestetään teams-haastatteluina 19.6.2024 klo 8.00-15.30 välillä.

Vihdin kunta on savuton ja tuoksuton työpaikka.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VIH-03-333-24/fi_FI