Kaivinkoneenkuljettaja Kajaanin seudulle!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
OHOI! Olisi paikka jo kokemusta omaavalle KAIVINKONEENKULJETTAJALLE louhintatyömaalla Kajaanissa - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme kokemusta omaavaa KAIVINKONEENKULJETTAJAA Kajaaniin!

Työssäsi teet töitä kaivinkoneella louhintatyömaalla. Työ sisältää mm. paljon iskuvasaroiden käyttöä, murskaustyötä ja louheen siirtämistä. Työt alkavat juhannuksen jälkeen, ja töitä on tarjolla useaksi kuukaudeksi. Töitä tehdään pääosin päivätyönä ma-pe.

Odotamme sinulta kokemusta kaivinkoneen ohjaimissa toimimisesta, iskuvasaroiden käytöstä sekä oma-aloitteista ja aikaansaavaa asennetta! Työ edellyttää Työturvallisuuskorttia, B-ajokorttia ja omaa autoa. Etua tehtävään saat aiemmasta kokemuksesta louhintatöistä!

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme tukenasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita Karrille! Lisätietoja tehtävästä antaa Karri Järvinen, puh. 044 460 6359 tai karri@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4579482-kaivinkoneenkuljettaja-kajaanin-seudulle?promotion=1047668-trackable-share-link-te-kaivinkone-kajaani