Lähihoitaja Koristonrannan Validia-taloon, Validia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan luomaan elämäsi tarinaa Validialle. Haemme nyt lähihoitajaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen Koristonrannan Validia-taloon Kaarinaan.

Koristonrannan Validia-talo on kehitysvammaisten ympärivuorokautinen asumisyksikkö. Yksikössämme on vähän vaihtuvuutta henkilöstössä, joten nyt on tilaisuutesi hakea mukaan osaksi yhteisöllistä porukkaamme!

Koristonrannan Validia-talossa pääset työskentelemään kirjaimellisesti kodinomaisessa ympäristössä; monet työntekijämme ovat todenneet, että talomme tuntuu enemmän kodilta kuin työpaikalta. Perhemäinen tunnelma syntyy osittain siitä, että sekä työntekijät että asukkaat viihtyvät meillä pitkään ja kaikki oppivat tuntemaan toisensa hyvin. Ilmapiiri työyhteisössämme on avoin. Keskustelemme kaikesta, ja työntekijät saavat äänensä kuuluviin myös toimintamme kehittämisessä. Työ meillä on ihmisläheistä, ja ihmiskohtaamisille perustuvassa työssä jokainen päivä on ainutlaatuinen. Koristonrannan Validia-talossa pääset myös nauttimaan mukavasta ympäristöstä viihtyisällä pientaloalueella, jonka läheltä löytyy niin metsää kuin merimaisemaakin.

Työ alkaa mahdollisimman pian, aikataulu on joustavasti sovittavissa. Hakuaikaa on 30.6. saakka, tai kunnes sopiva henkilö tehtävään löytyy. Työhön soveltuu myös pian valmistuva lähihoitajaopiskelija, joka pystyy jo nyt tekemään säännöllisesti työvuoroja. Aikaisempi kokemus vammais- tai kehitysvammatyöstä katsotaan eduksi, mutta avoin asenne ja innokkuus ovat meillä sitäkin tärkeämpiä ominaisuuksia.

Jätäthän yhteystietosi meille mahdollisimman pian! Hakeminen Validialle on helppoa, pakolliset tiedot ovat nimi, sähköposti ja puhelin. Voit olla suoraan yhteydessä rekry@validia.fi tai puhelimitse arkisin 044 478 4577, niin annamme sinulle lisätietoja.

Tarjoamme sinulle
- Perehdytyksen osaamisesi mukaan
- Ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen
- Kilpailukykyisen palkkauksen työehtosopimuksen mukaan
- Mahdollisuuden palkan korottamiseen vastuun lisääntyessä, joka tapahtuu osaamisen ja näyttöjen kautta
- Alennuksia eri yhteistyökumppaneilta sekä liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun
- Koulutusmahdollisuuksia ja erikoislääkäritasoisen työterveyshuollon vakituiselle henkilöstölle

Toivomme sinulta
- Aitoa kiinnostusta kehitysvammatyötä kohtaan
- Tartuntalain mukaista rokotussuojaa (lisätietoja yhteyshenkilöltä)
- Soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta tai lähes valmiita alan opintoja
- Positiivista ja iloista asennetta
- Halua oppia uutta ja kehittyä työssäsi

Jätäthän yhteystietosi meille mahdollisimman pian. Lähetä tietosi alla olevasta painikkeesta. Voit olla myös suoraan yhteydessä yksikönjohtaja Kirsi Auraseen, puh. 044 478 4484 tai kirsi.auranen@validia.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.validia.fi/jobs/3549618-lahihoitaja/applications/new