Pohjoissaamenkielinen kylätyöntekijä, Vuotso Soda, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Palkkaus: 2188,88€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule töihin Lappiin!

Lapin hyvinvointialueelle etsitään pohjoissaamenkielistä kylätyöntekijää Vuotson alueelle.
Kylätyöntekijän työtehtäviin kuuluvat saamelaisten ikäihmisten ja pitkäaikaissairaiden kotona selviytymistä edistävät työt, kuten auttaminen kotitöissä, puiden hankkimisessa, pihojen hoidossa, lumen luonnissa ja pienimuotoisissa korjaustöissä.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva koulutus tai riittävä kokemus alalta sekä hyvä suullinen pohjoissaamenkielen osaaminen (kielitaito tarkistetaan). Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömät. Tehtävässä edellytetään hyvää yhteistyökykyä, aktiivista työotetta sekä kykyä itsenäiseen päätöksenkykyyn.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 188,88 €/kk, lisäksi maksetaan SOTE-sopimuksen mukaiset etuudet sekä saamen kielilisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaan. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Lisäksi valitun henkilön tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3§:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa 1.7.2024 klo 15:00 mennessä!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lappi áppa luondu ja ráfi fállá vuostedeattu bargui. Astoáiggevejolavuoat leat mággabealagat ja sáhtát návddait jagiáiggiid buktin molsauddamis: ijahis ijas ja muohtadálvvis. Dáppe lea dorvvola eallit ja sadji vuoigat. Guldal ieat váimmu jiena - boae bargui Sápmái!

Lappi buresveadjinguvlui ohcat davvisámegielat gilibargi Vuohu guvlui.
Gilibargi bargguide gullet sápmela vuorasolbmuid ja guhkesáiggi buohcciid ruovttus birgema ovddideaddji barggut, dego veahkehit ruovttubargguin, muoraid háhkamis, iljuid dikumis, muohtabargguin ja smávvalágan divodanbargguin.

Gelbbolavuoaeaktun lea bargui heivvola skuvlejupmi dahje doarvái bargovásáhus suorggis sihke buorre njálmmála davvisámegiela máhttu (giellamáhttu dárkkistuvvo). Bargis ferte leat vuodjinkoarta ja ferte vejola geavahit ieas biilla. Barggus eaktuduvvo attáldat bargat ovttas, aktiivvala bargovuohki sihke attáldat iehanassii dahkat mearrádusaid.

Barggu bálká lea 2 188,88 €/mb, lassin máksojuvvojit SODE-soahpamua mielde ovddut ja sámegiela giellalassi.
Bálvalangaskavuoa eavttut mearrahuvvet Sosiála- ja dearvvasvuoafuolahusa bargo- ja virgeeaktosoahpamua (SODE-soahpamu) mielde. Barggus lea njealji (4) mánotbaji geahalanáigi.

Bargui válljejuvvon olmmo galgá ájehit dohkála duoatusa ieas dearvvavuoadili birra. Bargiid boahkuhansuoji oasil uovvut barggu ja njoammudávdalága gáibidan boahkuhansuoji. Lassin virgái válljejuvvon olmmo galgá ájehit rihkusduogáa ielggadeamis addojuvvon lága (504/2002) 3§ mielde dohkála rihkusregisttarváldosa ovdal go váldá virggi vuostá.

Boae bargui midjiide ja oza barggu Kuntarekry-bálvalusas maimustá 1.7.2024 dii. 15:00!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/608806/fi_FI