Projektipäällikkö, Imatran kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2024
  • Hae viimeistään 28.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Imatran kaupungin elinvoimapalvelualue on sitoutunut edistämään työllisyyttä ja tukemaan työnhakijoita löytämään sopivia työpaikkoja. Kyseessä on projektipäällikön tehtävä kolme vuotta kestävässä Polku uuteen (POLTE) työllisyyshankkeessa. Hankkeen rahoittajana toimii oikeudenmukaisen siirtymän rahasto (JTF) sekä Imatran kaupunki.

Hankkeessa kehitetään työkokeilun ja työllistämisen toimintamallit, vaikuttava työhönvalmennus, elintapaohjausta sisältävä pienryhmätoiminta, sekä osaamisen kehittämisen toimintamalli. Lisäksi aloitetaan yhteistyö yksityisten työnvälitysyritysten kanssa.

Projektipäällikön tehtäviin kuuluu toimia projektipäällikkönä hankkeessa, jossa keskitytään työllisyyden edistämiseen, työllistämisen toimintamallien kehittämiseen sekä vaikuttavaan työhönvalmennukseen. Tehtävänä on projektin suunnittelu, toteutus, viestintä ja seuranta. Projektipäällikkö vastaa projektin aikatauluttamisesta ja budjetin hallinnasta. Lisäksi projektipäällikkö toimii tiiviissä yhteistyössä paikallisten viranomaisten, koulutusorganisaatioiden ja yritysten kanssa varmistaakseen projektin menestyksen.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä eläväisen karjalaisen työyhteisön tuen. Ympäriltäsi löydät kehittymisestä innostuneen kaupungin, joka on kokoaan suurempi ja katsoo tulevaisuuteen. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi ja työnkuvaasi. Työntekijänämme saat myös
 hyvät täydennyskoulutusmahdollisuudet
 ePassi-edun kulttuuriin, liikuntaan ja hierontaan
 työsuhdepolkupyöräedun
 mahdollisuuden osallistua kehittämistyöhön ja vaikuttaa sen muotoutumiseen
 mahdollisuuksia työkiertoon
 perhemyönteisen työyhteisön
 hyvät työnohjaus- ja valmennusmahdollisuudet
 ennaltaehkäisevän työterveyshuollon, joka on työssä jaksamista tukevaa ja kattaa myös
tarvittaessa erikoislääkärin konsultoinnin
 savuttoman työyhteisön.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, esim. sosionomi (AMK), hallintotieteet tai vastaava.

Arvostamme kokemusta projektipäällikön tehtävistä mieluiten työllisyyshankkeiden parissa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta työllisyyshankkeista, ymmärrystä työmarkkinoiden ja työllisyyden haasteista sekä ymmärrystä TE24 uudistuksen vaikutuksista työllisyyden hoidon kentällä. Työ edellyttää lisäksi vahvaa projektinhallinnan osaamista, erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia erilaisten sidosryhmien kanssa. Työ on osittain liikkuvaa, joten henkilöllä tulee olla voimassa oleva ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Toivomme hakijalta innostunutta ja osaavaa asennetta.

Tehtävään valitaan ansioitunein ja työnantajan sopivimmaksi haastattelujen ja muiden selvitysten perusteella arvioima henkilö.

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on n. 3400 euroa/kk ja lisäksi maksetaan mahdollisesti työkokemuslisää työsuhteeseen valitun
työkokemuksen perusteella. Käytämme määräaikaisessa työsuhteessa kuuden kuukauden koeaikaa.

Toimita hakemuksesi perjantaihin 28.6.2024 kello 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisenä oheisen Kuntarekryn linkin kautta. Tarvittaessa voit lähettää hakemuksen postitse osoitteella Imatran kaupunki, Kirjaamo, Virastokatu 2, 55100 Imatra. Myös kirjallisena toimitetut hakemukset tallennetaan sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään, josta tietoja käytetään vain tämän tehtävän täytössä. Opinto- ja työtodistuksia ei liitetä hakemukseen, niihin tutustumme haastattelun yhteydessä.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan sopivuuteen, ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Valinnat haastatteluun tehdään ilman hakijan henkilötietoja. Haastatteluvalinnat tekevä esihenkilö arvioi hakijoita hakemuksen perusteella näkemättä nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- ym. tunnistetietoja. Huomioithan vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita, eikä sisällä tunnistetietoja.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/IMA-08-5-24/fi_FI