Luontoasiantuntija ja vesiasiantuntija ympäristöv, A-Insinöörit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2024
  • Hae viimeistään 25.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa töihin ennakkoluulottomaan rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitoimistoon! Luomme yhdessä parasta rakennettua ympäristöä ja haastamme koko alaa uudistumaan kestävästi. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison yrityksen edut, yhdistettynä mutkattomaan ja innostavaan kulttuuriin, jossa asiantuntijamme ja asiakkaamme voivat onnistua yhdessä.
Haemme nyt Luontoasiantuntija ja vesiasiantuntija ympäristövaikutusten arviointiin
Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus erottautua vihreästä massasta, tule työkaveriksemme ja saat mahdollisuuden luoda jättimäiset ympäristökädenjäljet! Tule vahvistamaan asiantuntijatiimiämme auttamaan asiakkaitamme heidän investointihankkeidensa ympäristövaikutusten arviointimenettelyissä.
Luontoasiantuntijana ja vesiasiantuntijana olet osaamista ja kokemustasi vastaavassa roolissa YVA-menettelyiden asiakasprojekteissa ja muissa ympäristövaikutusten arvioinneissa. Tehtäviisi kuuluu mm. työnsuunnittelua, tarvittaessa maastokäyntejä, raportointia ja vaikutusten arviointia. Apunasi on kasvavan tiimin lisäksi konsernimme monialainen osaajajoukko sekä kattava alihankkijaverkosto, jonka avulla pystymme vastaamaan monipuolisesti asiakkaidemme tarpeisiin hanketyypistä riippumatta. Edellytämme aikaisempaa vastaavista tehtävistä, lopullinen tehtävänkuvaus määritellään osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Toimipisteesi sijaitsee ensisijaisesti Espoossa, Tampereella tai Oulussa, muista A-Insinöörien paikkakunnista voidaan neuvotella.
Tehtävässä onnistumiseen tarvitset uteliasta mieltä, tarkkuutta ja palavaa halua osoittaa asiantuntemustasi sekä kehittyä. Toivomme sinulta rohkeutta tuoda osaamisesi esille, hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta tiimityöasennetta unohtamatta sekä tottuneisuutta projektityöskentelyyn. Tehtävä edellyttää soveltuvaa yliopistotasoista tutkintoa. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.
Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa kunnon aamupalalla. Tarjoamme reilusti tilaa vaikuttaa tekemisen tapoihin: meillä ideasi saa toteutua! Tarjoamme myös muut kilpailukykyiset henkilöstöedut työyhteisössä, joka on tunnustettu yhdeksi Suomen innostavimmista.
Kiinnostuitko? Keskustelemme mielellämme kanssasi, joten ota rohkeasti yhteyttä ja jätä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveen kera 25.6.2024 mennessä osoitteessa www.ains.fi/ura. Käsittelemme yhteydenottoja jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa: Yksikönjohtaja Juha Rajala, puh. 040 5578 925 tai juha.rajala@ains.fiVanhempi erikoissuunnittelija Minna Miettinen, puh. 040 748 4020 tai minna.miettinen@ains.fi
 A-Insinöörit - ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Tutustu meihin ja rakennuttamisen, arkkitehtisuunnittelun, rakennesuunnittelun, korjaussuunnittelun, teollisuus- ja talotekniikka sekä yhdyskunta- ja ympäristösuunnittelun toimialoihimme www.ains.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.ains.fi/ura?rmpage=job&rmjob=407&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol