Anestesiahoitaja Kanta-Hämeen keskussairaalaan Hä, Kanta-Hämeen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2024
  • Hae viimeistään 8.7.2024
  • Palkkaus: 2914,70€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Mielenkiintoinen ja haastava, anestesiahoitajan vakityö etsinnässä? Kanta-Hämeen keskussairaalan leikkaus- ja anestesiayksikössä Hämeenlinnassa anestesiahoitotyö on juuri tätä ja paljon enemmän! Meillä hoidetaan useiden erikoisalojen kaikenikäisiä potilaita kolmessa vuorossa. Olemme päivystävä sairaala.

Hakulomake tehtävään on nopea. Voit liittää hakemukselle pelkän CV:n tai vaihtoehtoisesti kertoa avoimessa kentässä aiemmasta työkokemuksestasi.

Millainen tiimi sinua odottaa?
Meillä on Leikkaus- ja anestesiayksikössä yli 100 sairaanhoitajaa ja teemme töitä moniammatillisissa tiimeissä, jotka ovat innokkaasti mukana leikkaustoiminnan kehittämisessä. Anestesiahoitajamme arvostavat perioperatiivisen työn vaihtelevuutta, itsenäisyyttä ja tiimityötä. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä leikkaussalissa, heräämössä ja ulkopisteanestesioissa, ja jokainen työpäiväsi on erilainen.

Kuulostaako tiimimme ja työnkuva sinusta lupaavalta - mahtavaa!

Teemme nopeita päätöksiä, hoidamme toimenpidepotilaitamme laadukkaasti ja toimimme vastuuntuntoisesti sekä luotettavasti. Toivomme, että nautit moniammatillisesta tiimityöstä. Työssäsi tarvitset kykyä ja kiinnostusta työskennellä teknisessä hoitoympäristössä ja osaat reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Olisi hienoa, mikäli sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta leikkaus- tai anestesiahoitotyöstä. Sinulla voi olla myös perioperatiiviset opinnot suoritettuna. Halu oppia on kuitenkin se tärkein ominaisuus tehtävässä menestymiseen, joten laita rohkeasti hakemusta tulemaan!

Edellytämme Suomessa laillistettua sairaanhoitajan tutkintoa. Huomioimme haussa myös valmistumassa olevat hoitotyön AMK-opiskelijat, mutta vakituiseen tehtävään valinta voidaan tehdä vasta kun on laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa
- Ilmainen pysäköinti sairaalalla

Tarjoamme sinulle koulutusmahdollisuudet talon sisäisiin ja ulkopuolisiin koulutuksiin. Osastolla lääkärit ja hoitotyön ammattilaiset pitävät osastotunteja, jotka tarjoavat konkreettista koulutusta eri potilasryhmät huomioiden.

Edistämme hakua joustavasti ja teemme valintoja jo hakuaikana. Jätäthän hakemuksen siis mahdollisimman pian, kuitenkin hakuajan päättymiseen mennessä. Voit aloittaa työssä sopimuksen mukaan.

Tehtäväkohtainen palkka on 2914,70 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3 % tai 8 %. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Me Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita väitöskirjan tai ylemmän korkeakoulututkinnon tekemiseen. Edistämme strategiamme mukaisesti henkilöstömme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/608974/fi_FI