Sairaanhoitaja, perheintensiiviyksikkö, Valkeakos, Pirkanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2024
  • Hae viimeistään 25.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kehitämme aktiivisesti lapsiperheiden mielenterveyden avohoitoa. Valkeakoskelle perustetaan syksyllä 2024 uusi perheintensiiviyksikkö. Tiivistä yhteistyötä tehdään samoissa tiloissa toimivan lastensuojelun kanssa. Perheintensiiviyksikön jaksot suunnitellaan lyhytkestoisiksi, mikä mahdollistaa sujuvamman arviointiin pääsyn perheiden kriisitilanteissa. Perheintensiiviyksikön vahvuuteen kuuluvat psykiatri, lastenpsykiatri, psykologi, sosionomi, kaksi sairaanhoitajaa ja toimintaterapeutti. Kaikki tehtävät ovat uusia. Valinnoissa työryhmän kokoonpanoa suunnitellaan niin, että työryhmässä on osaajia sekä lasten että aikuisten psykiatriseen työhön.

Haemme kahta sairaanhoitajaa vakituiseen tehtävään elokuusta 2024 alkaen.

Tarjoamme sinulle:
omonipuolisen työn moniammatillisessa työyhteisössä
operehdytyksen työhön ja työssä tarvittavien tietojärjestelmien käyttöön
ohenkilöstöetuina mm. työterveyshuollon palveluja, liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa sekä Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan sekä kahvit ja teet työpaikalla.

Sairaanhoitajan perustehtäviä perheintensiiviyksikössä ovat:
operheen vanhempien ja lasten psyykkisen voinnin seulontatutkimukset ja arviot
otukitoimien suunnittelu ja terapeuttinen yksilö-, perhe- ja verkostokeskeinen työskentely sekä tarvittaessa kotiin tehtävä työ
omoniammatillinen tiimityö olennaisena työskentelymuotona
omonialaisen verkostoyhteistyön kehittäminen, yksikön toiminnan koordinointi sekä ryhmäterapeuttisten hoitomallien kehittäminen moniammatillisena tiimityönä ja yhteistyössä Ylöjärven perheintensiiviyksikön kanssa.

Odotamme sinulta:
ososiaalisia taitoja
okehittämismyönteisyyttä
ohyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme monipuolisen työn moniammatillisessa työyhteisössä. Arvostamme kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelemisestäja mahdolliset terapiapätevyydet katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme perheterapeuttista osaamista, hyvää yhteistyökykyä, sosiaalisia taitoja ja kehittämismyönteisyyttä.

Voimme valita sinut tehtävään, jos olet Suomessa laillistettu sairaanhoitaja. Kokemus lasten ja perheiden kanssa työskentelemisestä ja mahdolliset terapiapätevyydet katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme perheterapeuttista osaamista.

Tehtäväkohtainen palkka ilman kokemuslisiä on 2 800 €/kk + 1.6.2024 voimaan tuleva yleiskorotus 2,27 %. Koeaika on kuusi kuukautta. Työsuhde alkaa elokuussa 2024 sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikatyö, päivätyö. Ennen tehtävän vastaanottamista sinun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko tehtävästä? Vastaamme mielellämme myös mahdollisiin kysymyksiin, joten olethan rohkeasti yhteydessä.
Hyödynnä tilaisuus olla mukana rakentamassa uutta ja omannäköistä toimintaa, ja jätä hakemuksesi Kuntarekryssä.

Olemme alustavasti suunnitelleet pitävämme haastattelut maanantaina 1.7.2024.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-2093-24/fi_FI