Toimintaterapeutti, perheintensiiviyksikkö, Valke, Pirkanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2024
  • Hae viimeistään 25.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kehitämme aktiivisesti lapsiperheiden mielenterveyden avohoitoa. Valkeakoskelle perustetaan syksyllä 2024 uusi perheintensiiviyksikkö. Tiivistä yhteistyötä tehdään samoissa tiloissa toimivan lastensuojelun kanssa. Perheintensiiviyksikön jaksot suunnitellaan lyhytkestoisiksi, mikä mahdollistaa sujuvamman arviointiin pääsyn perheiden kriisitilanteissa. Perheintensiiviyksikön vahvuuteen kuuluvat psykiatri, lastenpsykiatri, psykologi, sosionomi, kaksi sairaanhoitajaa ja toimintaterapeutti. Kaikki tehtävät ovat uusia. Valinnoissa työryhmän kokoonpanoa suunnitellaan niin, että työryhmässä on osaajia sekä lasten että aikuisten psykiatriseen työhön.

Haemme toimintaterapeuttia vakituiseen tehtävään elokuusta 2024 alkaen.

Tarjoamme sinulle:
ohaastavan työn hyvässä työyhteisössä
omahdollisuuden osallistua kokonaisvaltaiseen koko perhettä huomioivaan mielenterveystyöhön ja uuden toimintamallin kehittämiseen
operehdytyksen työhön ja työssä tarvittavien tietojärjestelmien käyttöön
ohenkilöstöetuina mm. työterveyshuollon palveluja, liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa sekä Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan sekä kahvit ja teet työpaikalla.

Sosionomin perustehtäviä perheintensiiviyksikössä ovat mm.:
operheen vanhempien ja lasten psyykkisen voinnin seulontatutkimukset ja arviot
otukitoimien suunnittelu ja terapeuttinen yksilö-, perhe- ja verkostokeskeinen työskentely sekä tarvittaessa kotiin tehtävä työ
omoniammatillinen tiimityö olennaisena työskentelymuotona
omonialaisen verkostoyhteistyön kehittäminen, yksikön toiminnan koordinointi sekä ryhmäterapeuttisten hoitomallien kehittäminen moniammatillisena tiimityönä ja yhteistyössä Ylöjärven perheintensiiviyksikön kanssa.

Odotamme sinulta:
oitsenäistä työotetta
okehittämismyönteisyyttä
ohyviä yhteistyötaitoja.

Voimme valita sinut tehtävään, jos olet Suomessa laillistettu toimintaterapeutti. Kokemus lasten ja perheiden kanssa työskentelystä. Työtehtävien hoidossa auttaa myös kokemus neuropsykiatristen häiriöiden hoidosta. Eduksi katsomme neuropsykiatrisen valmentajan pätevyyden.

Tehtäväkohtainen palkka ilman kokemuslisiä on 2 800 €/kk + 1.6.2024 voimaan tuleva yleiskorotus 2,27 %. Koeaika on kuusi kuukautta. Työsuhde alkaa elokuussa 2024 sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikatyö, päivätyö. Ennen tehtävän vastaanottamista sinun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko tehtävästä? Vastaamme mielellämme myös mahdollisiin kysymyksiin, joten olethan rohkeasti yhteydessä.
Hyödynnä tilaisuus olla mukana rakentamassa uutta ja omannäköistä toimintaa, ja jätä hakemuksesi Kuntarekryssä.

Olemme alustavasti suunnitelleet pitävämme haastattelut 1.7.2024.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-2095-24/fi_FI