Sairaanhoitaja (Miekku ja Kotikivi, Viitasaari), Keski-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Palkkaus: 2807,72€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
SAIRAANHOITAJAA (päihde- ja mielenterveys)

Miekun ja Kotikiven yksiköt tarjoavat sosiaalihuoltolain mukaista 8 - 12 h palveluasumista ja tuettua asumista päihde- ja mielenterveyskuntoutujille. Yksiköissä työskennellään kuntouttavan ja asukasta osallistavan, yhteisöhoitoon perustuvan työotteen mukaisesti.

Työyhteisöt koostuvat vastaavasta ohjaajasta, ohjaajista (lh + sosionomi). Työssäsi sinun on mahdollista saada tukea yksiköiden palveluvastaavalta sekä erityisryhmien kotiin vietävien ja asumispalveluiden sairaanhoitajilta.
Sairaanhoitajana työsi jakautuu Miekkuun (80 %) ja Kotikiveen (20 %). Pääsääntöisesti olet kokonaisen työpäivän yhdessä paikassa. Työ sisältää päivätyötä ja noin joka kolmannen viikonlopun.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa pääset kehittämään yksiköiden toimintaa yhdessä työyhteisöjen ja asukkaiden kanssa. Pääset tuomaan esiin omia kehitysideoitasi. Työyhteisöt ovat kehitysmyönteisiä ja rohkeita kokeilemaan uutta.

Sairaanhoitajana meillä tulee sinulla olla kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja toimimiseen nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kehittävää työotetta sekä kykyä tulla toimeen haastavissakin asiakastilanteissa. Tehtävässä vastaat yksiköiden lääkehoidosta osaltasi ja otat vastaan lähihoitajien lääkenäyttöjä.

Panostamme perehdytykseesi. Käytössämme on sähköinen perehdytysohjelmisto Intro, joka vahvistaa suunnitelmallista ja aikataulutettua perehdytystämme. Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

----

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Arvostamme päihde- ja mielenterveystyön suuntautumista opinnoissa ja/tai työkokemusta päihde - ja mielenterveysasiakkaiden kanssa työskentelystä.

Tehtävässä tarvitset ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta. Lisäksi tehtävässä edellytetään ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai niiden suorittamista työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveyshuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Mikäli sinulle jäi vielä kysyttävää työstä tai työtehtävästä, ole yhteydessä!

Tervetuloa töihin iloiseen yhteisöömme!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/608926/fi_FI