Teknologiajohtaja, Esko Systems Oy, Esko Systems Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2024
  • Hae viimeistään 24.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Esko Systems on asiakkaidensa omistama inhouse-yhtiö, jonka kautta omistajaorganisaatiot voivat hankkia ja
olla mukana kehittämässä nykyaikaisia potilas- ja asiakastyötä tukevia tietojärjestelmäratkaisuja. Eskosta rakentuu asiakas- ja potilastietojärjestelmä (APTJ) hyvinvointialueiden tarpeisiin. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä tiiviissä yhteistyössä omistaja-asiakkaiden kanssa suomalaisen sote-ICT:n parissa! Eskolle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus.

Esko Systems Oy kehittää alueellisesti vahvaa potilastietojärjestelmäratkaisua, missä tieto seuraa potilasta. Näin varmistamme potilasturvallisuuden ja tiedon liikkuvuuden aina perusterveydenhuollosta erikoissairaanhoitoon. Tämän lisäksi kauttamme toimitetaan kumppanituoteratkaisuja sosiaalihuollon, laskutuksen ja kansalaisten ajanvaraus tarpeisiin. Järjestelmällämme on pitkä historia lähes kolmenkymmenen vuoden ajalta, joten meillä on pitkä kokemus siitä, mistä hyvä käyttäjäkokemus on tehty. Toimintaamme voit tutustua tarkemmin täällä: https://eskosystems.fi/yritys/

Haemme asiakaslähtöiseen, kasvavaan ja kehittyvään Esko-tiimiimme

TEKNOLOGIAJOHTAJAA

Haemme johtoryhmäämme johtajaa vastaamaan Teknologia-yksiköstämme. Vastaat roolissasi Esko-potilastietojärjestelmän järjestelmä- ja IT-arkkitehtuurin kehittämisestä sekä ylläpidosta yhdessä ammattitaitoisen tiimisi kanssa. Laajaan ja vastuulliseen rooliisi kuuluvat myös tiedolla johtamisen kokonaisuus sekä yrityksemme tietoturva yhdessä tietoturvapäällikkömme kanssa. Näet teknologian yrityksen liiketoiminnan mahdollistajana ja kykenet toimimaan strategisella tasolla visioiden tulevaisuutta sisältäen tekoälyn mukanaan tuomat mahdollisuudet. Teet läheistä yhteistyötä kokonaisvaltaisesti tuotehallinnan sekä tuote- ja projektitiimiemme kanssa ja toimit niin ikään tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme sekä toimittajiemme kanssa.

Sinulla on aikaisempaa kokemusta johtoryhmätyöskentelystä sekä esihenkilönä toimimisesta. Arvostamme sote-toimialan tuntemusta. Yhteistyön sujuvuuden kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että sinulla on mahdollisuus työskennellä Oulun toimistollamme 3-5 päivänä viikossa.

Arvojemme mukaisesti toimit lähellä asiakasta, olet yhteistyökykyinen ja vastuullinen, osaava ja "tolokku" sekä reilu. Henkilönä olet lähestyttävä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Pidät uuden rakentamisesta ja koet matalan organisaation mukanaan tuoman laajan ja leveän roolin omaksesi. Pystyt pitämään langat käsissäsi yksityiskohdista isoon kuvaan.

Tarjoamme sinulle
-Työtä, jolla on merkitystä!
-Mahtavat työkaverit
-Dynaamisen yrityskulttuurin ja ketterät toimintatavat
-Työn ja vapaa-ajan tasapainon
-Joustavan etätyömahdollisuuden sisältäen mahdollisuuden työskennellä etänä EU/EFTA-alueella
-Työterveyshuollon sekä laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
-Smartum-lounas/liikunta/kulttuuri/hieronta/työmatkaedun
-Polkupyöräedun
-Lisäksi: meillä ei tarvitse matkustaa omalla ajalla!

Tervetuloa kehittämään kanssamme käyttäjien Suomen parhaaksi valitsemaa järjestelmää!

Hakijoiden on sisällytettävä hakemukseensa suostumuksensa suppeaan turvallisuusselvitykseen. Voit täyttää sähköisen hakemuksesi kohdassa "Hae työpaikkaa", muistathan lisätä hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Hakuaika päättyy 24.6.2024 klo 16.00.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/608893/fi_FI