Yritysjuristi, YLM Yrityslakimies Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2024
  • Hae viimeistään 30.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
YLM Yrityslakimies Oy on yritysjuridiikkaan erikoistunut lakitoimisto. Palvelumme kattavat kaikki yritysten lakiasiat, kuten yritysten perustamiset ja yritysjärjestelyt ja -kaupat, riita-asioiden hoito ja yritysten väliset sopimukset, työoikeudelliset asiat sekä konkurssit. Palvelemme Helsingin toimistostamme koko maan alueella.

Toimintamme kasvaessa haemme lisää yritysjuristeja tai sellaiseksi erikoistuvia. Palkkaamme myös lakimiehiksi valmistuvia harjoittelijoita avustaviin tehtäviin.

Tehtäväsi:

Työsi on monipuolista ja mielenkiintoista sisältäen niin konsultointia kuin asiakirjojen laatimista. Hoidat esimerkiksi rakennushankkeisiin, yrityskauppoihin ja yritysten kehittämiseen tai erilaisiin riitoihin liittyviä asioita tai avustat konkurssipesien hoidossa.

Odotamme sinulta:

Oikeustieteiden maisterin tutkintoa ja 1-3 vuoden työkokemusta lakialalta. Etsimme myös ahkeria ja kunnianhimoisia trainee-harjoittelijoita.

Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja itsenäinen. Toimit asiakaslähtöisellä otteella ja saat asioita aikaan myös paineen alla. Olet aidosti kiinnostunut yritysjuridiikasta ja haluat oppia alasta lisää.

Arvostamme suoritettua asianajajatutkintoa tai lupaa toimia oikeudenkäyntiasiamiehenä ja -avustajana.

Tarjoamme sinulle:

- mielenkiintoisen tehtävän yritysjuridiikan näköalapaikalla
- rennon työilmapiirin ja mukavat työkaverit
- hyvät yhteistyöverkostot
- joustavan työajan
- mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön
- hyvät työsuhde-edut

Lähetä hakemuksesi CV:n kanssa osoitteeseen: info@yritysjuristi.fi
Haku on jatkuva ja olemme sinuun yhteydessä, jos täytät kriteerimme. Valitettavasti emme ehdi antaa lisätietoja puhelimitse, joten olethan yhteydessä sähköpostin kautta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:info@yritysjuristi.fi