Lähihoitaja, Kankaanpään Vanhustentalosäätiö sr,, Kankaanpään Vanhustentalosäätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2024
  • Hae viimeistään 4.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Kankaanpään vanhustentalosäätiön Ryhmäkoti Kanervaan ohjaaja/hoiva-avustajaa. Ryhmäkoti Kanerva on 15 paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö muistisairaille ikäihmisille.

Tavoitteenamme on asukaslähtöinen laadukas hoito ja huolenpito kodinomaisessa ja turvallisessa ympäristössä. Voit olla sosiaali- ja terveysalan opiskelija tai jo alan kokenut ammattilainen. Työ on vakituinen työsuhde ja se on kolmivuorotyötä. Hoivakotimme henkilökunnassa on sairaanhoitajia, lähihoitajia sekä avustavaa henkilökuntaa. Työ on muodoltaan monimuotoista hoivatyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi ja osaamista. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja tarmokasta vastuuntuntevaa otetta asukaslähtöiseen hoitotyöhön ikäihmisten parissa.

Ohjaajalta edellytämme valittavalta terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain asetus 564/1994 mukaista sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai alan aiempaa kouluasteista ammatillista perustutkintoa. Huomioimme haussa myös viimeisen vuoden lähihoitaja opiskelijat, joilla on työharjoittelu kokemusta. Tartuntatautilaki 48§ velvoittaa sosiaali- ja terveydenhuollon työnantajan varmistumaan tartuntatautien vakaville seurauksille alttiiden asiakkaiden ja potilaiden parissa työskentelevän henkilökunnan riittävästä rokotussuojasta.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:viktoria.siivonen@outlook.com