varhaiskasvatuksen opettaja, Saarijärven kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Palkkaus: 2814,76-3135,33€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Varhaiskasvatuksen opettaja (hakuaikaa jatkettu)

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen 5.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen alkaessa työpisteenä on Sivulan päiväkoti pienten ryhmä. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) 26§ mukainen kelpoisuus. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä työkokemusta varhaiskasvatuksesta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, innostuneisuutta sekä taitoa toimia yhteistyössä monialaisen tiimin ja perheiden kanssa. Tarjoamme mahdollisuuden oman yksikön ja koko varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan kehittämiseen.

Positiivinen pedagogiikka ja liikunta ovat arjessamme keskeisiä toimintamenetelmiä. Olemme kehittäneet suunnitelmallisesti liikunnan lisäämistä lasten arjessa. Tällä hetkellä kehittämiskohteena on tuen toteuttaminen varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa. Saarijärvellä toimii kolme kiertävää varhaiskasvatuksen erityisopettajaa, jotka toimivat kasvattajatiimien tukena. Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen taitoa.

Saarijärven kaupunki tarjoaa työntekijöilleen monipuolista tyky-toimintaa kunnan omissa vapaa-aikapalveluissa, kansalaisopistossa tai teatterissa. Syksyllä 2024 on tulossa työsuhdepolkupyöräetu.

Saarijärven kaupunki maksaa varhaiskasvatuksen työntekijöille ns. vaaterahaa 1.6.24 alkaen 240 € vuodessa sekä lisäksi varhaiskasvatuksen maistereille henkilökohtaista lisää noin 80 €/kk.
Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät OVTES:n mukaan. Työnvaativuuden arvioinnin mukaan palkka on 2814,76 € - 3135,33 €/kk, johon lisätään siis vaateraha ja maistereille henkilökohtainen lisä.

Mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole, huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat varhaiskasvatuksen opiskelijat tai sosionomi AMK tutkinnon suorittaneet. Hakija, joka ei täytä kelpoisuusehtoja, voidaan valita enintään vuoden määräajaksi tehtävään.

Hakijoita haastatellaan jo hakuajan kuluessa.

Tehtävään haetaan kuntarekryn kautta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/605983/fi_FI