Vuorovastaava, ravintola, Osuuskauppa Arina
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2024
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
AAMIAISVASTAAVA / VUOROMESTARI
Break Sokos Hotel Levi
(kaksi paikkaa)

Oletko sinä taidokas brekuosaaja tai buffataitoinen AC-vuoromesu? Tuu Leville sesonkiin nauttimaan vieraiden onnellistamisesta ja Lapin elämänilosta. Työt alkavat n. elokuun puolessa välissä ja sesonki kestää 27.4.25 saakka. Työsuhde alk. 90h/3 vkoa tai 112,5h/3 vko sopimuksen mukaan.

Aamiaisvastaavana työsi rakentuu päivittäisestä arjen organisoinnista Kiisa-ravintolassamme. Vastaat herkullisen aamiaisen valmistuksesta yhdessä tiimisi kanssa ja mm. toteutat raaka-ainetilaukset ja panet toimeen inventaariot. Olet keittiön aamuisessa toiminnassa itse mukana ja ohjaat työryhmää omalla esimerkilläsi. Voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa oleva restonomi tai kokkiopiskelija, otamme huomioon kaikki riittävällä ammattitaidolla varustetut hakijat. Työvuorot ovat pääsääntöisin aamuisin, halutessasi myös lisänä muita vuoroja.

Vuoromestarin tehtävässä vastaat Grill It! ja Kiisa -ravintoloiden keittiön vuoron johtamisesta niin à la carte kuin tilausravintolan ruokatuotteiden osalta. Roolikuvaus sama kuin yllä paitsi työajat painottuvat iltoihin, ja tilaustarjoilun rytmiikan mukaan.

Odotamme Sinulta

-kokemusta keittiön tiiminvetotehtävistä
-joustavuutta ja kykyä toimia kiireen keskellä
-hygieniapassia
-englannin kielitaitoa, kaikki kielitaito plussaa

Tarjoamme Sinulle

-kansainvälisen ympäristön, huiput työkaverit ja hersyviä muistoja kiikkustuoliajoille.
-ylivoimaisesti Suomen parhaat henkilökuntaedut, sekä bonuksena päälle käyttöoikeus henkilökunnan kuntosalikortteihin (sis. kuntosalin käytön ja ryhmäliikuntatunnit) sekä hissilippuihin.
-Edullisen majoituksen kalustetussa ja saunallisessa asunnossa, alk. 300€/kk, sis. vesi ja sähkö. Kysy lisää!
-Palkan päälle tulospalkkion, jopa 1.30€/per tehty työtunti
-Kattavat työterveyspalvelut, ja työntekijämme ovat myös vakuutettu työajan ulkopuolella.
-Tuu mukaan menoon ja meininkiin, onnellistamisen ammattilaiseksi Levillä, tsekkaa mahdollisuutesi Break Sokos Hotel Levi FB: @BreakSokosHotelLevi IG: @breaklevi

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 31.7.2024 mennessä. Olethan nopea, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa ennen 8.7.2024
Keittiöpäällikkö Laura Lammi puh. 044 788 6103.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://arina.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat/?hr-feed-widget__jobId=R-28181