Erityisliikunnanohjaaja, Imatran kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2024
  • Hae viimeistään 12.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työskentelet ensisijaisesti liikunnanohjaajana Imatran uimahalli-urheilutalolla. Työhösi kuuluu terveys- ja erityisliikuntaryhmien ohjaaminen. Työhösi voidaan sisällyttää myös uinninvalvojien tauottamista ja tarvittaessa sijaistamista. Yhdessä muiden liikunnanohjaajien kanssa pääset kehittämään liikuntapalveluiden toimintaa ja toteuttamaan erilaisia liikuntatapahtumia. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta se voi satunnaisesti sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Työympäristö - uimahalli ja urheilutalo - sijaitsee upeassa maisemassa Vuoksen varrella.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä eläväisen karjalaisen työyhteisön tuen. Ympäriltäsi löydät kehittymisestä innostuneen kaupungin, joka on kokoaan suurempi ja katsoo tulevaisuuteen. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi ja työnkuvaasi. Työntekijänämme saat myös
 hyvät täydennyskoulutusmahdollisuudet
 ePassi-edun kulttuuriin, liikuntaan ja hierontaan
 työsuhdepolkupyöräedun
 mahdollisuuden osallistua kehittämistyöhön ja vaikuttaa sen muotoutumiseen
 mahdollisuuksia työkiertoon
 perhemyönteisen työyhteisön
 hyvät työnohjaus- ja valmennusmahdollisuudet
 ennaltaehkäisevän työterveyshuollon, joka on työssä jaksamista tukevaa ja kattaa myös
tarvittaessa erikoislääkärin konsultoinnin
 savuttoman työyhteisön.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on ensisijaisesti soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (esim. liikunnanohjaaja AMK tai fysioterapeutti AMK). Myös muut liikunta-alalle soveltuvat tutkinnot otetaan huomioon. Tehtävässä edellytetään lisäksi pätevyys uinninvalvontaan sekä hyväksytysti suoritettu uinninvalvojan testiuinti. Testiuinti tulee olla hyväksytty ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävään valitaan ansioitunein ja työnantajan sopivimmaksi haastattelujen ja muiden selvitysten perusteella arvioima henkilö.

Katsomme eduksi kokemuksen soveltavan liikunnan ohjaamisesta.

Tehtävä edellyttää vastuullisuutta, riittävää fyysistä toimintakykyä, erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä monipuolisia liikunnanohjaustaitoja erityisesti soveltavasta liikunnanohjauksesta. Olet oma-aloitteinen, pystyt sekä itsenäiseen työskentelyyn että yhteistyöhön osana uimahallin ja urheilutalon liikunnanohjaajien tiimiä. Tehtävässä edellytetään vähintään 18 vuoden ikää.

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työaika on 38 h 15 min/vk. Tehtäväkohtainen palkka on noin 2387 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan mahdollisesti työkokemuslisää henkilön työkokemuksen perusteella. Käytämme määräaikaisissa työsuhteissa koeaikaa, joka on korkeintaan puolet työsuhteen kestosta, kuitenkin enintään kuusi kuukautta.

Toimita hakemuksesi perjantaihin 12.7.2024 kello 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisenä oheisen Kuntarekryn linkin kautta. Tarvittaessa voit lähettää hakemuksen postitse osoitteella Imatran kaupunki, Kirjaamo, Virastokatu 2, 55100 Imatra. Myös kirjallisena toimitetut hakemukset tallennetaan sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään, josta tietoja käytetään vain tämän tehtävän täytössä. Opinto- ja työtodistuksia ei liitetä hakemukseen, niihin tutustumme haastattelun yhteydessä.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan sopivuuteen, ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Valinnat haastatteluun tehdään ilman hakijan henkilötietoja. Haastatteluvalinnat tekevä esihenkilö arvioi hakijoita hakemuksen perusteella näkemättä nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- ym. tunnistetietoja. Huomioithan vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita, eikä sisällä tunnistetietoja.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/IMA-06-69-24/fi_FI