Hammashoitaja, suu- ja leukasairauksien poliklini, Kymenlaakson hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2024
  • Hae viimeistään 14.7.2024
  • Palkkaus: 2742,08€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme hammashoitajaa Kymenlaakson keskussairaalan suu- ja leukasairauksien poliklinikalla määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.-30.11.2024 seuraavasti:

- 1.8.-27.10.2024, 40 % työaika
- 28.10.-30.11.2024, 100 % työaika

Kymenlaakson keskussairaalan suu- ja leukasairauksien poliklinikalla hoidetaan suun ja leukojen alueen sairauksien ja vammojen erikoissairaanhoitoa vaativia potilaita. Yksikössä toimii leuka- ja suukirurgian, hampaiden oikomishoidon, ien- ja kiinnityskudossairauksien sekä hammasprotetiikan ja purentafysiologian erikoisalat. Yksikössä tehdään tutkimuksia ja toimenpiteitä sekä hoidetaan leikkauksia vaativia potilaita.

Kelpoisuusehtona tehtäviin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa ammattinimikettä hammashoitaja tai lähihoitaja, suun terveydenhuollon osaamisala. Tartuntatautilain mukainen suojaus on oltava kunnossa. Edellytämme tehtävään työhöntulotarkastusta ja huumausainetestiä.

Olemme kiinnostuneita hakemuksestasi ja pyrimme tutustumaan siihen ja aloittamaan haastattelut jo hakuaikana. Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestimme pääosin sähköpostilla. Järjestelmästä lähetetyt viestit saattavat ohjautua roskapostikansioon.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kuulet enemmän!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KYMENHVA-01-138-24/fi_FI