Lähihoitaja Tähteen palveluasunnot, Kuusankoski, Kymenlaakson hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2024
  • Hae viimeistään 3.7.2024
  • Palkkaus: 2688,32€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule lähihoitajaksi tiimiimme toteuttamaan laadukasta ja ammattitaitoista vanhustyötä Tähteen palveluasunnoille!

Haemme tiimiimme vahvistukseksi lähihoitajaa, jonka tehtävä alkaa 1.8. 2024 tai sopimuksen mukaan. Lähihoitaja toimii vakituisena vuosilomittajana.

Lähihoitajana työskentelet ympärivuorokautisessa palveluasumisessa asukkaiden arjessa tiiviissä yhteistyössä työyhteisön jäsenten ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Tarkoituksena on edistää ja ylläpitää asukkaiden toimintakykyä, hyvinvointia ja terveyttä sekä toteuttaa kokonaisvaltaista hoivaa ja huolenpitoa kodinomaisessa ympäristössä. Lähihoitajana osallistut myös lääkehoidon toteutukseen. Työssä edellytetään yhteistyökykyä sekä motivoitunutta asennetta työtä kohtaa.

Tähteen palveluasunnot on 46-paikkainen ikäihmisten ympärivuorokautinen palveluasumisen yksikkö Kuusankoskella.
Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan tehtävään on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, Valviran rekisteröinti ja voimassa olevat lääkeluvat Lääkeosaamisen voi päivittää myös työn alkaessa. Koeaika on 3 kuukautta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja käytävä huumetestissä ennen koeajan päättymistä. Kymenlaakson hyvinvointialueen työntekijä työskentelee tartuntatautilain mukaisessa rokotussuojassa.

Laki sosiaali ja terveydenhuollon valvonnasta tuli voimaan 1.1.2024. Pyydämme yli kolmen kuukauden mittaisissa palvelussuhteissa työntekijää toimittamaan rikosrekisteriotteensa iäkkäiden henkilöiden sosiaali- ja terveyspalveluissa työskennellessään.

Haastatteluja pidämme jo hakuajan kuluessa, joten toimitathan hakemuksesi pikaisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KYMENHVA-02-256-24/fi_FI