Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Pernon päiväk, Turun kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2024
  • Hae viimeistään 12.7.2024
  • Palkkaus: 3305,00€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Varhaiskasvatuksen resurssierityisopettajana olet valmis työskentelemään vaihtuvien tarpeiden mukaisesti eri päiväkodeissa jopa yli aluerajojen. Työpanostasi kohdennettaisiin joustavasti pedagogisen tuen ja erityisopetuksen vahvistamiseen lapsiryhmissä. Tarvittaessa olisit valmis mahdollistamaan interventiotyyppisesti myös kokoaikaista erityisopetusta lapsiryhmässä.

Toimintasi lähtökohtana ovat myönteinen suhtautuminen, vahvuuksien huomioiminen sekä oppimiseen, kehitykseen ja hyvinvointiin liittyvät tarpeet. Kannustamalla lasta ja henkilöstöä tuet onnistumisen kokemuksia. Varhaiskasvatuksen erityisopettajana huomiosi kohdistuu kaikille tuen tasoille tarpeiden mukaisesti.

Muun henkilöstön rinnalla vastaat siitä, että jokainen lapsi saa tukea omassa lapsiryhmässään erilaisin joustavin järjestelyin inklusiivisten periaatteiden mukaisesti. Päiväkodin erityisopettajana osallistut lapsen tuen tarpeen, tukitoimenpiteiden ja niiden toteuttamisen suunnitteluun, arviointiin ja kehittämiseen.

Teet yhteistyötä monien eri tahojen kanssa ja sinulla on halua ja kykyä toimia muiden kanssa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Huom! Otamme huomioon myös valmistumassa olevat hakijat ja teemme haastatteluja jo hakuaikana.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) § 30:n mukaan.
Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtäviin on:
 1) kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jonka lisäksi on suoritettu erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista säädetään valtioneuvoston asetuksella; tai
 2) kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).

Tehtävään valittavan tulee toimittaa rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) työnantajalle.

Työsuhde-etuina Turun kaupunki tarjoaa mm.:
- monipuolisia koulutuksia
- Fölin työmatkakortin edullisempiin bussimatkoihin
- Tyky-rannekkeen Turun kaupungin liikunta- ja kulttuuripalveluihin (esim. Turun Kaupunginteatteri)
- polkupyöräedun

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TKU00-40-812-24/fi_FI