Hoitoalan keikkatyöntekijä, Jyväskylän seutu, TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2024
  • Hae viimeistään 8.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kaipaatko lisävuoroja tai töitä opintojen oheen hoitoalalta?
Haemme asiakkaallemme nyt hoitoalan keikkailevia loma- ja saikkutuuraajia Jyväskylän seudulle. Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi hoiva-avustaja tai jo valmistunut tai opintojen loppuvaiheessa oleva lähihoitaja, lastenhoitaja tai sosiaaliohjaaja, kaikkia tarvitaan. Tarjolla on työpaikka mukavassa ja lämminhenkisessä lasten ja nuorten palvelukodissa. Lisäksi heillä on asiakkainaan kotikäyntiasiakkaita. Työ voi olla niin aamu-, ilta-, kuin yövuoroja ja vuorot voivat sijoittua viikon mille tahansa päivälle. Aloitus tehtävässsä on sopimuksen mukaan.

Toimit palvelukodissa, jossa on erityistukea tarvitsevia lapsia. Palvelukoti tarjoaa omaishoidettaville lapsille ja nuorille ympärivuorokauden hoitoa turvallisesti kodinomaisessa ympäristössä. Yrityksessä halutaan panostaa erityisesti lasten turvallisuuteen ja mukavaan yhdessä tekemiseen sekä laadukkaaseen kotiruokaan. Työt voivat olla myös erilaisia lastenhoidollisia vuoroja heidän kotonaan. Kehittymishaluisessa ja rennossa yhteisössä työtä tehdään lasten parissa suurella sydämellä ja välittäen. Pääset tekemään monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä muiden ammattilaisten joukossa.
Lääkelupa ja lääkehoidon periaatteiden ymmärrys katsotaan eduksi samoin kuin EA1-Kortti sekä hygieniapassi. Lasten kanssa työskennellessä edellytetään riskosrekisteriotteen esittämistä. Sinulla tulisi olla perushoidon tuntemusta. Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran käytännön kokemusta vastaavasta työstä tai keikkailuista hoitoalalla. Ymmärräthän ja sisäistäthän hoitotyön eettiset periaatteet. Työskentely asiakkaan kotona kunnioittaen ympäristöä on tärkeää. Aito halu työskennellä lasten parissa, asiakaslähtöinen työskentelytapa, reipas ja avoin asenne sekä hyvät vuorovaikutustaidot ja sosiaalisuus ovat tärkeimpiä ominaisuuksia tässä ihmisläheisessä työssä. Oma auto on eduksesi työpaikan sijainnin ja työkohteina olevien kotikäyntien vuoksi.
Voit ottaa vuoroja vastaan omaan elämäntilanteeseesi nähden. Hyvälle ja tunnolliselle työntekijälle työtunteja tulee tarjolle!

Toivomme Sinulta:

- Mahdollisuutta ottaa vuoroja vastaan nopeallakin aikataululla
- Oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta

- Tunneälyä ja tunnollisuutta

Tarjoamme Sinulle:

- Monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden lisätienestiin

- Viihtyisän ja lämminhenkisen työympäristön

- Tasa-arvoisen ja välittävän työyhteisön

Mikäli koet sopivasi tähän tehtävään, laita hakemuksesi tulemaan nettisivujemme kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten laita omasi pikaisesti tulemaan!

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat olla yksi tärkeä palanen upeassa ja tekevässä hoitotiimissä, niin täytä hakemuksesi oheisesta linkistä! Lisätietoja voi kysellä tarvittaessa sähköpostitse Jenniltä jenni@totalhenkilostopalvelut.fi tai puhelimitse p. 040 170 6119.

Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://totalhp.likeit.fi/apply/1793748