Varhaiskasvatuksen opettaja, Sallan kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei ulko-ope, Sallan metsäeskari tarvitsee ehkä juuri sinua!

Haemme vakituiseen tehtävään kestävästä elämäntavasta sekä luonto- ja ympäristökasvatuksesta innostunutta VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAA alkaen 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan.

Sallan varhaiskasvatuksen lähtökohtana ja tavoitteena on hyvinvoiva sallalainen lapsi, joka tuntee olonsa kotoisaksi omana itsenään, kunnioittaa toista ihmistä, luontoa ja eläintä, ja joka haluaa oppia lisää. Syksyllä 2023 otimme suuren askeleen kohti kestävämpää tulevaisuutta ja liityimme Vihreä lippu -ohjelmaan. Ohjelma tuo ympäristö- ja kestävyyskasvatukseemme entistäkin enemmän tavoitteellisuutta, pitkäjänteisyyttä ja varmasti myös tuloksia.

Tutustu meihin Instagramissa @sallanvarhaiskasvatus ja meijän vasuun osoitteessa www.salla.fi/palvelut/sivistys-ja-koulutuspalvelut/varhaiskasvatus/

Sallan kunta on 3400 asukkaan aktiivinen ja kehittyvä kunta, jonka tavoitteena on tuottaa parasta oppimista ja ihmisenä kasvua varhaiskasvatuksesta aina korkeakouluun saakka.

Kelpoisuusvaatimukset:
Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75§) mukainen kelpoisuus. Ennen tehtävän vastaanottamista on toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ja lääkärintodistus terveydentilasta. Lisäksi odotamme tehtävään valituilta sujuvaa suomen kielen taitoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n osio G mukaan ja tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Jo tulleet hakemukset otetaan huomioon.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/603389/fi_FI