Sosiaalialan ohjaaja, Suomen Kuntolat Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
OHJAAJA (2 kpl), kuntoutusyksikkö

Etsimme Huittisen erityisyksikköön vakituisia ohjaajia vastaamaan lasten ja nuorten kasvatus-, hoito- ja kuntoutustyöstä.

Kuntolat ovat vaativan sijaishuollon pienyksikköitä. Olemme erikoistunut psyykkisesti ja neuropsykiatrisesti erittäin vaikeasti oireilevien nuorten intensiiviseen hoitoon sekä psykiatriseen ja toiminnalliseen kuntoutukseen. Nuoren kuntoutus voi edellyttää vahvaa terveydenhuollon ja vammaistyön osaamista. Mitoituksemme on huomattavasti tavallista lastensuojeluyksikköä korkeampi mikä tarkoittaa, että meillä on oikeasti aikaa kohdata lapsi tai nuori rauhassa. Yksikkökokomme ovat myös pieniä. Emme hoida päihteillä tai rikoksilla oireilevia lapsia tai nuoria. Tiimillä on aidosti aikaa nuorille, joiden toimintakyvyn edistyminen pienin askelin on työarkesi tärkein tavoite.

Voit olla koulutukseltasi sosionomi, sairaanhoitaja, yhteisöpedagogi tai sinulla on jokin muu lastensuojelun sijaishuoltoon soveltuva AMK-tutkinto.

Työskentelymme tukena on myös muita erityistyöntekijöitä kuten erikoislääkäri ja toimintaterapeutti. Yksikönjohtaja on vahvasti mukana arjessa. Edellytämme sinulta joustavaa ja positiivista työotetta, kokemusta lastensuojelutyöstä, kehitysvammatyöstä tai psykiatrisesta työstä. Sinulla ei mene sormi suuhun haastavissakaan tilanteissa, vaan löydät tavan toimia aina lapsen ja nuoren edun mukaan. Osaat rajata, olet jämäkkä, mutta positiivisella ja lempeällä tavalla. Huumorintajuinen ja positiivinen ote on meillä eduksi. Olet tiimipelaaja ja sinulle on tärkeää tehdä ja pähkäillä yhdessä.

Kuntolassa tarjoamme:

Pieni asiakasryhmä ja suuri henkilöstömitoitus. Mahdollistaa oikeasti aikaa kohdata nuori.

Panostamme osaamiseesi! Koulutamme tiimejämme jatkuvasti. Sinulla on mahdollista päästä pitkiin koulutuksiin. Lisäksi suoritat ensiapu-, lääke- ja tietoturvallisuuskoulutukset.

Voit vaikuttaa työvuoroihisi ja lomiisi. Teemme ensisijaisesti pidempiä 10-14 tunnin työvuoroja, jotta päivän aikainen pysyvyys asiakasnäkökulmasta sekä työntekijän viikoittainen palautumisaika olisi mahdollisimman suuri. Pääset vaikuttamaan vuorojesi rytmitykseen ja pituuteen. Yövuorot hoidetaan pääosin vakituisten yöohjaajien avulla.

Panostamme perehdytykseen. Jokainen työntekijä perehdytetään kattavasti yksikön arkeen. Saat perehdytystä toimintaan, yksikön toimintatatapoihin, lasten ja nuorten kohtaamiseen ja lisäksi kaikki työntekijämme käyvät AVEKKI-koulutuksen. Ennen yksikön avaamista pidämme yhteisen perehdytysviikon.

Turvallisuus. Meille on tärkeää, että henkilöstöllä on selkeät roolit, yhteiset toimintamallit ja mitoitus kunnossa. Haastavat tilanteet hoidetaan aina tiimillä ja turvallisesti.

Avoin työ- ja palautteenantokulttuuri sekä säännöllinen psykiatrin casetyönohjaus. Matala organisaatio ja selkeät vastuualueet tekevät työstäsi mielekästä.

Hyvät henkilöstöedut ja kilpailukykyinen palkkaus. Yksityinen sosiaalipalvelualan TES G25 palkkaluokka.

Meillä viihdytään! Työntekijöiden vaihtuvuus on todella pieni. Tiimimme ovat positiivisia ja vaalimme hyvää ilmapiiriä.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ota yhteyttä yksikönjohtaja Tomas Rantakeisu, tomas.rantakeisu@kuntolat.fi / 050-5468842, tai laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekrytointi@kuntolat.fi, viestin aiheeksi lisää "Huittinen".

Lisätietoja työpaikasta antaa Niina Niva, niina.niva@kuntolat.fi, puhelintiedustelut arkisin 14.00-16.00 numeroon: 040 5052699.

Tutustu meihin lisää www.kuntolat.fi tai @kuntolat somessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:niina.niva@kuntolat.fi