Yrittäjä Haukipudakselle, R-Kioski Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2024
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
R-kauppias vastaa itsenäisenä yrittäjänä kokonaisuudessaan oman R-kioskinsa monipuolisesta toiminnasta, myynnistä, taloudesta ja henkilöstöstä. R-kauppias johtaa kioskinsa jokapäiväistä toimintaa ohjaamalla ja organisoimalla sekä saa henkilöstönsä sitoutumaan yhteisiin tavoitteisiin. R-kauppias toimii itse myös aktiivisesti myyntityössä ja erinomaisella asiakaspalvelulla saa asiakkaat palaamaan kioskilleen yhä uudelleen ja uudelleen.

Löytyykö sinusta positiivista ja myyntihenkistä asennetta sekä palveluhalukkuutta? Pidät ihmisistä ja nautit asiakastyöstä sekä haluat johtaa omaa tiimisiäsi menestymään kanssasi. Hallitset kaupalliset perustiedot ja taloudellinen tilanteesi mahdollistaa yrittäjyyteen tarvittavan rahoituksen. Kaupallinen tai ravintola-alan tausta, kokemus ketjumaisesta liiketoiminnasta, sekä kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi. Ennen kaikkea sinusta löytyy energiaa ja reipasta yrittäjähenkeä. Sinulla on riittävä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.

R-kioski tarjoaa sinulle mahdollisuuden menestyä itsenäisenä yrittäjänä Suomen suurimmassa franchisingketjussa. R-kauppiaana saat käyttöösi R-kioskin vahvan brändin, toimivan ja jatkuvasti kehittyvän myymäläkonseptin sekä monipuoliset tukipalvelut. R-kioski - arvojohdettu, vastuullinen conveniencekauppa.

Kiinnostuitko? Näet infotilaisuudet ja webinaarit tästä: käyn tapahtumissa R-kioskin kauppiastoimintamallin läpi ja sinulla on myös mahdollisuus kysyä itseäsi mietityttävistä asioista.

Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemus oheisesta linkistä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/240138/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer