Kojeistoasentaja Tampereelle ja Kangasalle!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Onko sähkön perusteet hallussa? Piirikaavioitakin nähnyt? Hae nyt keskusvalmistuksen ja laitesähköistyksen pariin Tampereelle ja Kangasalle - Lue lisää!

Nyt on tarjolla loistava paikka KOJEISTOASENTAJANA sähkökeskusten ja laitesähköistyksen parissa Kangasalla ja Tampereella!

Tässä monipuolisessa työssä voit olla joko keskus- ja anturivalmistuksen parissa, tai laitesähköistyksen puolella johdottamassa ja kytkemässä sähköjä isoihin työkoneisiin! Työ on hyvin monipuolista, ja työtä tehdään liukuvassa päivätyössä ma-pe.

Toivomme sinulta alan koulutusta ja monipuolista työkokemusta. Etua tehtävään saat aiemmasta työkokemuksesta sähkön ja automaation parissa sekä piirikaavioiden lukutaidosta, mutta tärkeintä on kuitenkin työhön tarttuva ja reipas asenne!

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita Karrille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Karri Järvinen, puh. 044 460 6359 tai karri@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4571927-kojeistoasentajia-tampereelle-ja-kangasalle?promotion=1045935-trackable-share-link-te-kojeistoasentajia-tre-kangasala