Yrityslakimies, Kiinteistölakimies Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2024
  • Hae viimeistään 30.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinteistölakimies Group on kiinteistöjuridiikkaan erikoistunut lakitoimistokonserni. Palvelumme kattavat kaikki asuntokauppaan, asuntojen ongelmiin ja kiinteistöjen omistamiseen liittyvät lakiasiat. Asiakkainamme on sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä. Palvelemme Suomessa ja Ruotsissa.

Toimintamme kasvaessa haemme lisää kiinteistölakimiehiä tai sellaiseksi erikoistuvia juristeja kaikille toiminta-alueillemme Suomessa ja Ruotsissa. Palkkaamme myös juristeiksi valmistuvia harjoittelijoita avustaviin tehtäviin.

Tehtäväsi:

Työsi kiinteistölakimiehenä on monipuolista ja mielenkiintoista sisältäen niin riitojen hoitamista, konsultointia kuin asiakirjojen laatimistakin. Pääset auttamaan yksityisasiakkaitamme asunto- ja kiinteistökaupan sopimuksissa ja ongelmatilanteissa, kuten sisäilmaongelmissa tai kaupan vastuukysymyksissä. Yritysasiakkaiden osalta ratkot esimerkiksi rakennushankkeisiin, taloyhtiöihin tai kiinteistöjen kehittämiseen liittyviä tapauksia.

Odotamme sinulta:

Oikeustieteiden maisterin tutkintoa ja 1-3 vuoden työkokemusta lakialalta. Etsimme myös ahkeria ja kunnianhimoisia trainee-harjoittelijoita.

Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja itsenäinen. Toimit asiakaslähtöisellä otteella ja saat asioita aikaan myös paineen alla. Olet aidosti kiinnostunut kiinteistöjuridiikasta ja haluat oppia alasta lisää.

Arvostamme suoritettua asianajajatutkintoa tai lupaa toimia oikeudenkäyntiasiamiehenä ja -avustajana. Jos haet töihin Tukholman toimistoomme, edellytämme Ruotsissa suoritettua maisterintutkintoa.

Tarjoamme sinulle:

- mielenkiintoisen tehtävän kiinteistöjuridiikan näköalapaikalla
- rennon työilmapiirin ja mukavat työkaverit
- hyvät yhteistyöverkostot
- joustavan työajan
- mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön
- hyvät työsuhde-edut

Lähetä hakemuksesi CV:n kanssa osoitteeseen: group@kiinteistolakimies.fi
Haku on jatkuva ja olemme sinuun yhteydessä, jos täytät kriteerimme. Valitettavasti emme ehdi antaa lisätietoja puhelimitse, joten olethan yhteydessä sähköpostin kautta.

Hae työpaikkaa osoitteesta