Suunnittelija, African Care ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2024
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Palkkaus: 2500€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Suunnittelija Somenti -hankkeeseen

African Care hakee Suunnittelija somalitaustaisten nuorten SOMENTI -hankkeeseen.

African Care ry on vuonna 2001 Suomeen muuttaneiden naisten perustama ja johtama kansalaisjärjestö, joka vahvistaa naisten ja tyttöjen asemaa ja toimintamahdollisuuksia Suomessa ja Somaliassa. Suomessa järjestämme muun muassa maahan muuttaneiden naisten hyvinvointia ja kotoutumista vahvistavaa ryhmä- ja yksilötoimintaa. Lisäksi toimimme kahden kulttuurin välissä elävien nuorten parissa ja järjestämme koulutuksia erityisesti seksuaali- ja lisääntymisterveyteen, kotoutumiseen ja monikulttuurisuuteen liittyen. Synnytysklinikka- ja koulutushankkeemme Somaliassa mahdollistaa vuosittain lähes 1000 turvallista synnytystä.

Haemme nyt STEAn tukemaan SOMENTI hankkeeseen hankekoordinaattoria. Hankkeen koordinaattorina ylläpidät hankkeen toimintaa, suunnittelet ja raportoit toiminnasta yhdessä ohjaajien kanssa, toimit erinäisissä verkostoissa ja yhteistyökumppaneiden kanssa, sekä toimitat tuloksellisuusraportin vuosittain STEA:lle. Osallistut satunnaisesti ohjaajien kanssa ryhmätoimintaan, sekä leireihin.

Hankkeessa pidetään yllä vertaismentorointiohjelmaa kahden kulttuurin välillä eläville somalitaustaisille yläkouluikäisille nuorille. Ohjelman tavoitteena on tukea nuorten identiteetin muodostumista, yhteenkuuluvuuden tunnetta, tunnetaitoja sekä elämänhallinnan vahvistumista.

Toivomme sinulta:
-Kokemusta nuorten kanssa työskentelystä
-Myönteistä työotetta ja erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
-Projektinhallintakykyä
-Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. sosionomi, yhteiskuntatieteet) tai vastaavaa osaamista
-Erinomaista suomenkielen suullista ja kirjallista osaamista

Lisäksi arvostamme:
-Ymmärrystä nuorisotyön kentästä
-Monipuolista kielitaitoa, esimerkiksi somalinkielen osaamista.
-Kokemusta STEA-rahoituksesta ja raportoinnista

Tarjoamme mm. sinulle:
-Viihtyisän työympäristön lähellä palveluita ja hyvien kulkuyhteyksien varrella
-Tiiviin ja kannustavan työyhteisön
-Joustavat työajat
-Laadukkaan työterveyden

Työaika on 38 tuntia viikossa, sijoittuen välille 8-18. Ilta- ja viikonlopputöitä on ajoittain. Työpaikkana on pääasiassa African Caren toimipiste Itäkeskuksessa. Työsuhde on määräaikainen vuoden 2025 helmikuu loppuun, jonka jälkeen työsuhdetta voidaan jatkaa, mikäli jatkorahoitus vahvistuu.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekry@africancare.fi