Ohjaaja, Hietaniemenkadun palvelukeskus, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Palkkaus: 2245,29€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olisitko sinä meidän uusi työkaverimme? Etsimme nyt Hietaniemenkadun palvelukeskukseen ohjaajaa vakinaiseen työsuhteeseen käynnistämään matalan kynnyksen työtoimintaa palvelukeskuksessamme.

Hietaniemenkadun palvelukeskus on Helsingin kaupungin yksikkö, jossa tarjotaan ympärivuorokautisesti palveluita asunnottomille helsinkiläisille. Palvelukeskuksen pyrkimyksenä on edistää heikoimmassa asemassa olevien helsinkiläisten asunnottomien hyvinvointia tarjoamalla asiakkaille matalan kynnyksen sosiaali-, terveys-, hygienia-, ravinto- sekä asumispalveluita.

Työntekijälle palvelukeskus tarjoaa aitiopaikan asunnottomuustyöhön, onhan Hietaniemenkadun palvelukeskus Suomen monipuolisin asunnottomille suunnattu palvelukeskus, joka palvelee noin sataa asiakasta vuorokaudessa. Tueksi työhön saat moniammatillisen työryhmän, johon kuuluu 20 lähihoitajan lisäksi 2 sosiaalityöntekijää, 3 sosiaaliohjaaja, 2 sairaanhoitajaa, lääkäri, vastaava ohjaaja sekä talon johtaja. Työtä tukemassa on myös joka vuorossa vartija.

Ohjaajana pääset suunnittelemaan, koordinoimaan ja ohjaamaan matalankynnyksen työtoimintaa. Työtehtävä on uusi ja siten Sinulla on hieno mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten ja millaista matalan kynnyksen työtoimintaa palvelukeskuksessamme järjestetään. Pääset luomaan työnkuvaa, joka parhaiten tukee matalan kynnyksen työtoiminnan toteuttamista. Matalan kynnyksen työtoiminnalla haluamme edistää asiakkaidemme osallisuutta, tukea yhteisöllisyyttä ja tarjota mielekästä tekemistä arkeen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut. Kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla.

Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta ja hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa sekä liikunta- ja kulttuurietua 200 eurolla vuodessa.

Kelpoisuusehto:

Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja). Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:

Hyvät vuorovaikutustaidot sekä valmiuden työskennellä haastavassa elämäntilanteessa olevan asiakasryhmän kanssa. Arvostamme ymmärrystä mielenterveys- ja päihdesairauksista sekä kykyä pitää pää kylmänä haastavissakin asiakastilanteissa. Tehtävän onnistunut suorittaminen vaatii hyviä tiimityötaitoja. Toivomme sinulta löytyvän kokemusta ja innostusta matalan kynnyksen työtoiminnan ohjaamisesta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-02-311-24