Urheiluvalmentaja, HPK-Juniorijääkiekko ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2024
  • Hae viimeistään 1.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Harrastuspaikka kaikille- toiminnan mahdollistajaa!
HPK-Juniorijääkiekko ry etsii uutta Harrastuspaikka kaikille- toiminnan (HPK -toiminta) mahdollistajaa

Oletko innovatiivinen lasten liikunnan osaaja, jolla on myös kokemusta lasten vaiheen jääkiekkovalmennuksesta? Jos vastasit näihin kyllä, saatamme etsiä juuri sinua.

HPK-Juniorijääkiekko ry liikuttaa noin 650 lasta ja nuorta sekä tämän lisäksi HPK-Juniorijääkiekko ry:n toimintaan osallistuu vapaaehtoisena noin 200 aikuista. HPK-Juniorijääkiekko ry tarjoaa toimintaa 7-vuotta ja nuoremmille suunnatussa kiekkokoulussa (Ritariliiga), joukkuetoiminnassa 8-18-vuotiaille sukupuoleen ja taustaan katsomatta. Tämän lisäksi HPK järjestää naisten kilpailullista toimintaa Naisten Mestiksessä. HPK-Juniorijääkiekko ry on Tähtiseura. HPK-Juniorijääkiekko ry:lle on myönnetty opetus- ja kulttuuriministeriön seuratuki palkkaushankkeelle Harrastuspaikka kaikille -toiminnan (HPK-toiminta) käynnistämiseksi. HPK-toiminnan tarkoituksena on:

1. Luoda yhdenvertaisen harrastamisen malli seuratoiminnan alkuvaiheeseen, jonka avulla voidaan liikuttaa mahdollisimman montaa lasta perinteisestä seuratoiminnasta poikkeavin menetelmin sukupuoleen ja taustaan katsomatta.

2. Luoda harrastamisen malli seuratoiminnan alkuvaiheeseen edistämään liikunta- ja harrastuskulttuurin muutosta kohti sosiaalisesti ja inhimillisesti kestävää toimintaa.

Roolisi HPK -toiminnan mahdollistajana muodostuu seuraavien tehtävien pohjalta: Lastenvaiheen toiminnan (Ritariliiga - U10 ikäluokkatoiminta) kehittäminen yhdessä lasten vaiheen sidosryhmätoimintojen kehittämisen kanssa (mm. iltapäiväkerhojen ja alakoulu- sekä päiväkotiyhteistyön puitteissa). HPK-toiminnan mahdollistajan roolissa olet myös kehittämässä ja rakentamassa valmentaja- sekä toimihenkilökoulutuksia HPKlaisen toimintatavan painopisteiden suunnassa. Tehtäviisi kuuluu myös Harrastuspaikka kaikille -toiminnan vaikuttavuuden seuranta, raportointi sekä toiminnan ohjausryhmässä työskentely.

Menestyäksesi työtehtävässä toivomme sinulta löytyvän seuraavia asioita:

- Koulutus urheilu- ja liikunta-alalla (korkea-aste, ammatillinen koulutus tai Suomen Jääkiekkoliiton koulutukset) tai koulutus kasvatustieteiden parista tai vastaava koulutus
- Pedagoginen osaaminen sekä ymmärrys lasten ja nuorten mielen hyvinvoinnista
- Ymmärrystä seuratoiminnasta osana lapsen kasvua ja kehitystä
- Eduksi katsomme aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä

Tämä työtehtävä on kokoaikainen (37,5 h/ vko) ja 12kk määräaikainen (aloitus sovitaan erikseen) ja työsuhteessa sovelletaan Urheilujärjestöjä koskevaa voimassa olevaa työehtosopimusta. Työtehtävässäsi esihenkilönä toimii HPK-Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtaja ja raportoit työstäsi hankkeen ohjausryhmän kautta myös HPK organisaatioiden urheilujohtajalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa HPK-Juniorijääkiekko ry:n puheenjohtaja Tomi Källarsson tai HPK organisaatioiden urheilujohtaja Ilkka Haapea.

Tomi Källarsson (tomi.kallarsson@hpk.fi/ 050 076 0775). Yhteyttä voi ottaa 20.6. asti ja tämän jälkeen 1.8. alkaen.

Ilkka Haapea (ilkka.haapea@hpk.fi/ 050 308 2132). Yhteyttä voi ottaa 20.6. asti ja tämän jälkeen 1.8. alkaen.

Haku päättyy 01.09.2024, mutta laitathan hakemuksesi pikimmiten, sillä haku saattaa päättyä aiemmin oikean henkilön löytyessä. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@hpk.fi.

Valittavalta henkilöltä edellytämme suostumusta esittää rikosrekisterilain mukaisesti rikosrekisteriotteen lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hpkjuniorit.fi/uutiset/52509/etsimme-harrastuspaikka-kaikille-toiminnan-mahdollistajaa