Varhaiskasvatuksen opettaja, Kaavin kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2024
  • Hae viimeistään 12.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei varhaiskasvatuksen opettaja. Etsimme työyhteisöömme varhaiskasvatuksen sosionomia / opettajaa määräaikaiseen tehtävään. Kiinnostaisiko sinua työskentely uudessa päiväkodissamme? Kunnassamme varhaiskasvatuksen perusrakenteet ovat kunnossa. Uusi päiväkoti otettu käyttöön vuoden 2023 alusta, tilat sisällä ja ulkona monipuoliset.
Päiväkodissamme pedagoginen kehittäminen ja yhteistyö sekä lasta kannustava toiminta ja kasvattajien sensitiivisyys näkyvät vahvasti. Tämän päivän vaatimukset täyttävä oppimisympäristö ja ammatillinen henkilöstö ovat valttikorttejamme.

Varhaiskasvatuksessamme on avoinna yksi (1) määräaikainen tehtävä ajalle 01.08.2024-31.07.2025 (jatko mahdollinen, tarkastellaan ennen määräaikaisuuden päättymistä) ja yksi (1) määräaikainen tehtävä ajalle 01.08.2024-31.12.2024. Työn alkamisesta voidaan myös sopia erikseen.

Työpareina tulee olemaan päiväkodin muut varhaiskasvatuksen opettajat ja päiväkodin osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta.
Päiväkodissamme on neljä lapsiryhmää. Päiväkodissamme vierailevat säännöllisesti toiminta -ja puheterapeutit sekä ostopalveluna varhaiskasvatuksen erityisopettaja.
Työssä edellytämme ratkaisukeskeistä ajattelutapaa, kehittävää, innostavaa ja positiivista työotetta sekä hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja. Edellytämme sitoutumista varhaiskasvatuslain edellyttämien tavoitteiden ja laadun ylläpitämiseen yhdessä muun henkilöstön kanssa.

Kaavin varhaiskasvatuksessa työtä tehdään suurella sydämellä ammattitaitoisesti. Työyhteisönä autamme ja pidämme huolta toisistamme ja ylläpidämme positiivista ilmapiiriä huumorilla höystettynä.

Kelpoisuusvaatimuksena ensisijaisesti varhaiskasvatuslain (540/2018 § 27 ja 75§) mukainen kelpoisuus. Huomioimme hakuprosessissa myös varhaiskasvatuslain (540/2018 § 26) mukaisen pätevyyden omaavat varhaiskasvatuksen opettajat. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa myös epäpätevät huomioidaan. Paikka on mahdollista täyttää heti / sopivan hakijan löydyttyä. Haastattelut tehtäviin pidetään vko 30.

Lähiesimiehenä toimii päiväkodin johtaja.
Palkkaus- ja palvelusehdot määräytyvät voimassa olevan Ovtes:n mukaisesti. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Tehtävässä on koeaika 3kk.

Kaavin kunta on savuton työyhteisö.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/608432/fi_FI