Iltapäiväkerhon ohjaaja, välipalan hoito, Vantaan sanataidekoulu ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2024
  • Hae viimeistään 8.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vantaan sanataidekoulu ry toimii palveluntuottajana Vantaan kaupungille kuudessa iltapäiväkerhossa, jotka sijaitsevat Martinlaaksossa, Myyrmäessä, Pakkalassa, Veromäessä ja Tammistossa.

Haemme nyt Martinlaakson koulun iltapäiväkerhoon henkilöä, jonka päävastuualueena on välipalan hoito n. 60 kerholaiselle. Työaika on 3 tunti/päivä ja sijoittuu ajalle 12-15 tai 13-16.

Toivomme hakijalta vastuullista työotetta, organisointitaitoa, omatoimisuutta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja. Mielellään vähintää 1 vuoden työkokomus vastaavista tehtävistä.
Työtehtäviin kuuluu välipalatarvikkeiden tilaaminen, välipalatarjoilun järjestäminen ja ruokailutilojen siistiminen, tarvittaessa myös lapsiryhmien ohjauksessa avustaminen.

Valitun henkilön tulee näyttää voimassa oleva rikosrekisteriote ennen töiden aloitusta.

Iltapäiväkerhotoiminta on perusopetuslaissa säädettyä toimintaa. Toiminta alkaa koulupäivän päätyttyä klo 12 ja päättyy klo 16-17 välillä ja on suunnattu pääsääntöisesti 1.-2.-luokkalaisille.

Sanataidepainotteisissa iltapäivä-kerhoissa noudatetaan Vantaan kaupungin iltapäiväkerhosuunnitelmaa ja Vantaan sanataidekoulun sanataidepainotteista toimintamallia.

Hakemukset ja tiedustelut:
Jenni Sneitz, p. 050 413 4212, jenni.sneitz@sanataidekoulu.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jenni.sneitz@sanataidekoulu.fi