Ravitsemispäällikkö, Rovaniemi, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2024
  • Hae viimeistään 30.8.2024
  • Palkkaus: 3667,24€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule ravitsemispäällikön töihin Lappiin!

Ravitsemispäällikkönä toimit Lapin hyvinvointialueen ruokapalveluiden vastuualueella. Toimipaikka on Lapin keskussairaalan ravintokeskus, mutta vastuualueeseen kuuluvat myös Muurolan sairaalan keittiö sekä kahvio Lapin keskussairaalassa. Lisäksi toimit ruokapalveluiden vastuualuejohtajan sijaisena. Vastaat keittiöiden ja kahvion toiminnan sujuvuudesta, taloudesta, töiden organisoinnista, työnohjauksesta, työturvallisuudesta sekä muista toiminnan kannalta oleellisista tehtävistä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai muu soveltuva ammattitutkinto. Hygieniapassi vaaditaan.

Odotamme vastuullista työotetta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä organisointikykyä muuttuvissa tilanteissa. Lisäksi odotamme, että sinulta löytyy hyvät tietotekniset taidot sekä valmiutta erilaisten järjestelmien käyttöön.

Toivomme, että olet asiakaspalvelun ja alan ammattilainen, sinulta löytyy kokemusta esihenkilötehtävistä erityisesti sairaalaympäristössä, olet taitava organisoija ja työskentelet sujuvasti suomen kielellä.
Lisäksi toivomme, että toiminnallasi luot työyhteisössä hyvää yhteishenkeä ja viihdyt hektisessäkin työympäristössä, jossa tilanteet voivat vaihdella.

Tehtäväkohtainen palkka on 3 667,24 €/kk, palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaisesti.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014) sekä mahdollinen soveltuvuusarviointi. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa 30.8.2024 klo 15:00 mennessä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/607630/fi_FI