Puutavara-autonkuljettaja, HR Mentor Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2024
  • Hae viimeistään 23.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme ammattitaitoista puutavara-auton kuljettajaa mukavaan työporukkaan.

Sijainti: Pohjois-Karjala, Uimaharju

Tehtävänkuvaus:

Työ on itsenäistä vuorotyötä, johon kuuluu puutavaran lastaus ja kuljetus. Työtehtävät sisältävät auton lastausta, joten työ on ajoittain myös fyysistä. Työpäivän pituus on usein 12 tuntia, ja töitä tehdään 4 päivää viikossa, jonka jälkeen on vapaata. Lisäksi joka kolmas lauantai on työpäivä.

Vaatimukset:

- Yhdistelmäajoneuvon kuljettajakokemus

- Kuljettajan ammattipätevyys

- CE-ajokortti

- Digipiirturikortti

- Hyvä asenne ja joustavuus

- Motivoitunut ja nautit itsenäisestä työskentelystä

Tarjoamme:

- Nykyaikainen ja uudehko kaluston

- Vakituisen työpaikan luotettavassa yrityksessä

Husso Yhtiöt Oy on logistiikka-alan asiantuntija, joka huolehtii asiakkaidensa kuljetustarpeista kokonaisvaltaisesti. Näin asiakkaat voivat keskittyä omaan ydintoimintaansa. Husso Yhtiöt Oy pitää pyörät pyörimässä - sinua varten. Raakapuukuljetukset hoituvat varmalla ammattitaidolla joustavasti Pohjois-Karjalassa. Yrityksellä on kuljetuskalustoa useammassa kaupungissa, ja toimipaikat sijaitsevat Joensuussa ja Varkaudessa.

Miten hakuprosessi etenee:

HR Mentor Oy hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn, lisätietoihin vastaamisen sekä ensimmäisen keskustelun. Tämän jälkeen asiakasyrityksemme hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa. Työsuhde on vakituinen ja alkaa aluksi HR Mentor Oy:n työntekijänä, mutta tähtää siirtymiseen asiakasyrityksemme kirjoille koeajan jälkeen.

Lisätietoja: Arkisin klo 9-15 Päivi Savolainen/HR Mentor Oy, puh. 050 555 9127, paivi.savolainen@hrmentor.fi

Tarjoamme

- Työntekijänä kuulut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää toimintaammewww.helpporekry.fi/piilotyopaikat(https://www.helpporekry.fi/piilotyopaikat/)

Puhelin: 050 555 9127 Sähköposti: info@hrmentor.fi Sijainti: Uimaharjun tehtaantie 1, Joensuu
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/puutavara-autonkuljettaja/D43bAB