Toimistosihteeri, Henkilöstöliiga Turku Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2024
  • Hae viimeistään 29.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt asiakkaallemme osa-aikaista TOIMISTOSIHTEERIÄ pidempään työsuhteeseen Kaarinaan.

Charmia on kotimainen perheyritys, joka tunnetaan jo vuosikymmenten takaa luotettavana keittiö-, kylpyhuone- ja säilytyskalustetoimittajana. Charmia-keittiöt ovat Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja Avainlippu-tuotteita. Valmistamme runkokomponentit omalla Charmia-tehtaalla Loimaalla. Myymälämme palvelevat asiakkaitamme 13 paikkakunnalla ympäri Suomen ketjun työllistäessä yhteensä noin sata työntekijää.

Tehtävästä:

Toimenkuvaasi kuuluvat osto- ja myyntireskontra, sopimushallinto, arkistointi sekä tilausvahvistusten käsittely. Lisäksi vastaat kokousten valmisteluista, puhelinvaihteesta sekä muusta satunnaisesta toimiston asiakaspalvelusta. Myös muut mahdolliset juoksevat asiat kuuluvat vastuullesi.

Työtehtävä on osa-aikainen ja työtunteja on max. 20 tuntia/viikko. Kyseiset työtunnit on myös mahdollista sovittaa joustavasti arkipäiviin klo 7.30-16.00 välille, joten tehtävä soveltuu mainiosti esim. opiskelussaan sopivassa vaiheessa olevalle.

Toivomme, että tehtävään valittu henkilö pystyisi aloittamaan viikolla 31 tai viimeistään 5.8.2024.

Edellytämme:

Etsimämme henkilön työskentelyote on oma-aloitteinen ja positiivinen. Koet työskentelyn pienessä ja ketterässä tiimissä omaksesi. Sytyt aina uusista haasteista ja nopeasti vaihtuvista tilanteista, mutta et kuitenkaan hyydy arjessa toistuvien työtehtävienkään alla. Työssä menestyminen edellyttää lisäksi hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä sujuvaa vuorovaikutustaitoa. Aikaisempi työkokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi, mutta se ei kuitenkaan ole pakollinen. Asiakkaamme käytössä on Lemonsoft-tuotannonohjausjärjestelmä, joten aikaisempi kokemus kyseisestä järjestelmästä katsotaan myös hakijalle eduksi. Haettavana olevassa tehtävässä ei ole etätyömahdollisuutta.

Tarjoamme:

Pidemmän, monipuolisen ja joustavan työn suomalaisessa perheyrityksessä. Saat työhösi kattavan perehdytyksen, siistin ja viihtyisän työympäristön sekä mukavan tiimin tuen. Tehtävä alkaa aluksi vuokratyösuhteella, mutta sinulla on myöhemmin mahdollisuus siirtyä asiakkaamme kirjoille. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut. Tehtävän palkkaus on vähintään tässä käytettävän Kaupan alan TES:n mukainen.

Liity satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon.

Haku:

Toivottavasti kiinnostuit! Jätä hakemuksesi viimeistään 28.6.2024 mennessä. Aloitamme haastattelut kuitenkin jo hakuaikana, joten voit mainiosti jättää hakemuksesi viipymättä.

Mahdolliset tiedustelut arkipäivisin klo 8-16.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen.

Tunnemme Työt ja Tekijät.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/19725748