Sähkö- ja automaatioasentajia Tampereelle!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
NYT olisi paikkoja SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOASENTAJILLE Tampereella teollisuuskohteiden huoltojen ja asennusten parissa - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOASENTAJIA Tampereen seudulle teollisuuskohteiden monipuolisiin sähkö- ja kunnossapitotöihin!

Työsi sisältää monipuolisesti niin teollisuuskohteiden sähkö- ja automaatioasennuksia, kunnossapitoa, kone- ja keskusasennuksia kuin myös kaapelinvetoja ja huoltotöitä! Työpäivät ovat harvoin samanlaisia, ja vastaan voi tulla niin koneiden irrotuksia ja kytkentää kuin myös itse kiinteistöjen sähkötöitä. Työ on pääosin päivätyötä, ja kohteet sijaitsevat pääosin Pirkanmaalla. Reissuvalmiutta kuitenkin edellytetään, sillä välillä työ vie kauemmaksikin!

Toivomme sinulta alan koulutusta, jonkin verran kokemusta sähkö- ja automaatioasentajan töistä sekä intoa ja oma-aloitteisuutta. Voimassa oleva Työturvallisuuskortti, B-ajokortti ja Sähköturvallisuuskortti ovat työn edellytys. Etua tehtävään saat aiemmasta monipuolisesta teollisuuden ja automaatioalan työkokemuksesta.

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä Sähköalan TES ja kokemuksen mukaan.

Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai soittele suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4565972-sahko-ja-automaatioasentajia-tampereelle?promotion=1044048-trackable-share-link-te-sahko-ja-automaatioas-tampere