Laboratoriohoitaja / Bioanalyytikko, Kliininen ke, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2024
  • Hae viimeistään 16.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme laajaan työyhteisöömme vahvistusta Kliinisen kemian ja mikrobiologian yksikköön Seinäjoen keskussairaalaan neljään (4) vakituiseen laboratoriohoitajan toimeen.

Yksikkömme on päivystävä laboratorio. Tutkimusvalikoimamme on laaja ja käytössämme on alan uusinta teknologiaa. Teemme kemian, erikoiskemian, hematologian ja mikrobiologian tutkimuksia ja lisäksi vastaamme alueen verikeskustoiminnasta. Teemme yksikössämme työtä kliinisen laboratoriotyön kärjessä. Työ akkreditoidussa laboratoriossamme on mielenkiintoista ja monipuolista.

Tarjoamme moniammatillisen työyhteisön, jossa sinulla on mahdollisuus hyödyntää ja kehittää ammattitaitoasi sekä olla mukana työyksikkömme päivittäisen toiminnan kehittämisessä. Meille tärkeitä asioita ovat työhyvinvointi ja hyvä työilmapiiri. Arvostamme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista ja joustavaa työasennetta.

Työssä edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa.

Kelpoisuusehtona toimiin on laillistetun laboratoriohoitajan/bioanalyytikon pätevyys (laki 559/94).

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/604081/fi_FI