Hitsaaja päivätyöhön Sastamalaan!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei metallien hallitsijat! Nyt taitavalle HITSAAJALLE loistopaikka tarjolla Sastamalassa - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt HITSAAJAA Sastamalaan vakituiseen työhön!

Työssäsi pääset käsiksi hyvin monipuolisesti erilaisiin hitsaustöihin, materiaaleihin sekä menetelmiin, keskittyen pääosin rautatie-, maantie- ja voimalinjarakentamisen metallirakenteisiin. Valmistettavat kappaleet ja rakenteet vaihtelevat kooltaan keskisuurista suuriin rakenteisiin, ja vaihtelua työstä ei puutu! Työtä tehdään päivätyönä ma-pe.

Odotamme sinulta erityisesti aiempaa kokemusta hitsauksesta, tarkkuutta tekemiseen sekä työhöntarttuvaa ja oma-aloitteista asennetta. Osaat tehdä kestävää ja hyvää saumaa, sekä ymmärrät laadukkaan työnjäljen päälle! Aiempi monipuolinen kokemus eri hitsausmenetelmistä on eduksesi, sekä hitsausluokat. Työ edellyttää Työturvallisuus- ja Tulityökorttia.

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä sopimuksen ja kokemuksen mukaan, ja palkkatoive huomioidaan!

Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai soita suoraan Karrille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Karri Järvinen, puh. 044 460 6359 tai karri@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4565655-hitsaaja-paivatyohon-sastamalaan?promotion=1043887-trackable-share-link-te-hitsaaja-paivatyohon-sastamala