Työterveyslääkäri, Forssa, Suomen Terveystalo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2024
  • Hae viimeistään 4.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme Työterveyslääkäriä Kutomolle Terveystalo Forssan toimipisteeseen. Tutustu tehtävään ja hae!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Mitä työ työterveyslääkärinä Forssassa pitää sisällään?

Työterveyslääkärinä Forssan Terveystalossa pääset tekemään monipuolisia työterveyden tehtäviä, sekä hyödyntämään ja kasvattamaan osaamistasi mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa. Voit olla työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri, pitkän kurssin suorittanut tai valmis erikoislääkäri. Työnkuva muotoutuu osaamisesi, työkokemuksesi sekä mielenkiintosi mukaan. Meillä voit pätevöityä työterveyslääkäriksi talon omalla pitkällä kurssilla tai voit suorittaa erikoislääkäritutkinnon lähes alusta loppuun työterveyshuollon koulutusohjelmassamme. Jos olet vasta etsimässä suuntaa urallesi, pääset tutustumaan alaan sairasvastaanotolla kokeneen työterveyslääkärin ohjauksessa.

Terveystalo Forssan vahvuuksia ovat hienojen puitteiden lisäksi yhteisöllisyys ja yhteishenki eri ammattiryhmien välillä. Ammattilaiset ja asiantuntijat auttavat toinen toisiaan. Yksiköistämme löytyvät työterveyspalveluiden lisäksi yleis- ja erikoislääkäripalvelut, kuvantaminen sekä laboratoriopalvelut.

Työskentely onnistuu osa- tai kokoaikaisesti, työsuhteessa tai ammatinharjoittajana. Halutessasi voit hoitaa tehtävää myös osittain etänä.

Terveystalossa pääset työskentelemään osana yritysterveyden moniammatillista tiimiä, johon kuuluvat lisäksesi työterveyshoitajia, työfysioterapeutti, ravitsemusterapeutti ja työterveyspsykologi. Moniammatillisuus merkitsee meille paljon: oman osaamisen tunnistamista, yhteistä vastuuta asiakkaasta, yhteisen tiedon luomista, asiakaslähtöistä organisaatiota ja tiimioppimista. Tiimisi mahdollistaa myös sen, että pääset keskittymään juuri sinun erikoisosaamiseesi. Toimit tämän moniammatillisen tiimin vetäjänä ja vastaat yhdessä nimetyn työterveyshoitajan kanssa yrityksen johdolle työterveystoiminnan tuloksellisuudesta. Osaajayhteisö takanasi Terveystalossa on vahva, saat tukea ja sparrailuapua työhösi aina.

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

- Monipuoliset työsuhteen edut, kuten lounas- ja virike-edun, kumppanialennukset ja kattavan työterveyshuollon, joka sisältää peruspalveluiden lisäksi muun muassa lähetteelliset erikoislääkärikäynnit sekä lyhytpsykoterapian.
 - Tukemme ja kannustuksemme ammatilliseen kasvuun. Tarjoamme osaajillemme omat laadukkaat koulutuksemme, Terveystalon Lääkäripäivät, viikoittaiset Tiedosta taidoksi since 2020 -koulutukset sekä Terveystalo Academyn monipuolisen kurssivalikoiman. Pyrimme tukemaan kouluttautumista myös talon ulkopuolella.
 - Työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki (Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023).
 - Tutkitusti laadukasta koulutusta - työterveyshuoltomme on NLY:n 5 tähden koulutuspaikka
 - Tutkittuun tietoon perustuvat työterveyshuollon prosessit ja hyvät yhteistyömallit niin asiakkuuksiin kuin moniammatillisen työterveystiimisi työarkeen.
 - Mahdollisuuden keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen missä olet hyvä ja missä haluat vielä kasvaa.
 - Kollegaverkoston ja erittäin sujuvan konsultointiväylän kaikilla lääketieteen erikoisaloilla - ainoana yksityisenä toimijana Suomessa.
 - Ura-asiantuntijan sekä oman lääkäriasiakkuusvastaavan tuen työarkeen ja ammatilliseen kehittymiseen.
 - Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä esimerkiksi ala- ja altistekohtaisena osaajana tai kartuttaa kokemusta kouluttaja-, tutkija- tai suurasiakaslääkärinä.
 - Suorimman tien työterveyshuollon moniosaajaksi. Meillä voit pätevöityä työterveyslääkäriksi Terveystalolle räätälöidyllä pitkällä kurssilla tai voit suorittaa erikoislääkäritutkinnon lähes alusta loppuun työterveyshuollon koulutusohjelmassamme. Ennen erikoistumisoikeuden saamista pääset tutustumaan alaan kokeneemman työterveyslääkärin ohjauksessa uudella SILTA-jaksolla. Lue lisää erikoistumisesta täältä.
 - Meillä Terveystalossa on myös tutkitusti toimivat ja tehokkaat työterveyshuollon prosessit. Se tarkoittaa esimerkiksi tukiälyn hyödyntämistä siellä, missä siitä on ammattilaiselle nimenomaisesti hyötyä ja helpottaa työtä. Digitaalisten palveluidemme ansiosta meillä Terveystalossa on myös erittäin kehittynyt sähköinen asiakasohjaus, jonka ansiosta työterveyslääkäriemme vastaanotolle ohjautuvat vain ne potilaat, jotka tarvitsevat nimenomaisesti työterveyslääkärin asiantuntemusta ja osaamista. Tämä kaikki mahdollistaa sen, että pääset keskittymään juuri ydinosaamiseesi.
 - Myös palkitsemiseen meillä ollaan erittäin tyytyväisiä, sillä meillä on käytössä työsuhteisille työterveyden bonusmalli, sekä ammatinharjoittajille erittäin kannustava työterveyden takuupalkkiomalli, joka on otettu käyttöön vasta viime vuoden lopulla.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta tai ole yhteydessä Ura-asiantuntija Minna Keinäseen (minna.keinanen@terveystalo.com, puh. 044 494 2353).

Tervetuloa Terveystaloon!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/222953/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer