Yleislääkäri, Forssa, Suomen Terveystalo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2024
  • Hae viimeistään 4.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme Yleislääkäriä Forssaan. Tutustu tehtävään ja hae!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Mitä työ yleislääkärinä Forssassa pitää sisällään?

Yleislääkärinä Forssan Terveystalossa pääset tekemään monipuolisia tehtäviä sekä hyödyntämään ja kasvattamaan osaamistasi. Toimipisteessä on tiivis työyhteisö ja lämmin ilmapiiri. Yleislääkärit ja erikoislääkärit sekä eri alojen asiantuntijat mahdollistavat osaajayhteistyön toteutumisen.

Terveystalo Forssan vahvuuksia ovat hienojen puitteiden lisäksi yhteisöllisyys ja yhteishenki eri ammattiryhmien välillä. Ammattilaiset ja asiantuntijat auttavat toinen toisiaan. Yksiköistämme löytyvät työterveyspalveluiden lisäksi yleis- ja erikoislääkäripalvelut, kuvantaminen sekä laboratoriopalvelut.

Työskentely onnistuu osa- tai kokoaikaisesti, työsuhteessa tai ammatinharjoittajana. Halutessasi voit hoitaa tehtävää myös osittain etänä.

Terveystalo tarjoaa yleislääkäreille ainoana yksityisenä toimijana Suomessa yleislääketieteen substanssijohtamista.

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

- Tukemme ja kannustuksemme ammatilliseen kasvuun. Tarjoamme osaajillemme omat laadukkaat koulutuksemme, Terveystalon Lääkäripäivät, viikoittaiset Tiedosta taidoksi since 2020 -koulutukset ja Terveystalo Academyn monipuolisen kurssivalikoiman. Pyrimme tukemaan kouluttautumista myös talon ulkopuolella.
 - Inhimillisen työntekopaikan, jossa elämääsi jää työn ohessa tilaa niille kaikista tärkeimmille asioille. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista muun muassa erilaisin vuoro- ja työaikajärjestelyin sekä etätyön mahdollistamalla. Emme vain siksi, että se on tutkitusti toimivaa, vaan ennen kaikkea siksi, että se on inhimillistä.
 - Mahdollisuuden keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen missä olet hyvä ja missä haluat vielä kasvaa.
 - Turvallisen, osaavan ja mukavan terveystalolaisen työyhteisön - niin etänä kuin kivijalassakin.
 - Kollegaverkoston ja erittäin sujuvan konsultointiväylän kaikilla lääketieteen erikoisaloilla ja yleislääketieteen substanssijohtamista - ainoana yksityisenä toimijana Suomessa.
 - Ura-asiantuntijan ja oman lääkäriasiakkuusvastaavan tuen työarkeen sekä ammatilliseen kehittymiseen.
 - Työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki (Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023).

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta tai ole yhteydessä Ura-asiantuntija Minna Keinäseen (minna.keinanen@terveystalo.com puh. 044 4942 353).

Tervetuloa Terveystaloon!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/223093/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer