CNC-Koneistaja sorville, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2024
  • Hae viimeistään 4.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei CNC-KONEISTAJA! Fanucista kokemusta ja kiinnostus monipuoliseen työhön? Etsimme nyt CNC-sorville koneistajaa Lahteen - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme CNC-KONEISTAJAA vakituiseen ja monipuoliseen työhön Lahteen!

Työssäsi pääset tekemään pääasiassa yksittäiskappaleita ja protoja Fanuc-ohjatulla uudella sorvilla. Tukenasi monipuolisessa työssä onnistumiseen on koko iloinen työporukka! Työtä tehdään päivävuorossa ma-pe.

Työssä menestyminen edellyttää itseohjautuvuutta, oma-aloitteisuutta sekä kokemusta Fanuc-ohjauksesta ja CNC-sorveista, sillä ohjelmien teko tulisi onnistua itsenäisesti. Vaatimuksena on myös joko sujuva suomen kielen tai englannin kielen taito.

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen mukaan, ja palkkatoive huomioidaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Karrille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Karri Järvinen, puh. 044 460 6359 tai karri@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/3612358-cnc-koneistaja-sorville-lahteen?promotion=919197-trackable-share-link-te-cnc-sorvi-lahti