Sairaanhoitaja, Jyväskylä, Suomen Terveystalo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme sairaanhoitajaa Terveystalo Jyväskylään.

Tutustu tehtävään ja hae!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Mitä työ sairaanhoitajana Terveystalossa pitää sisällään?

Sairaanhoitajana Terveystalo Jyväskylässä pääset tekemään monipuolisia sairaanhoitajan tehtäviä sekä hyödyntämään ja kasvattamaan osaamistasi hoitotyön parissa. Työtehtävät koostuvat itsenäisestä vastaanotosta ja toimenpidehoitajan työstä. Sairaanhoitajana työskentelet moniammatillisessa tiimissä. Etäpalvelut ovat myös yksi osa hoitajan jokapäiväistä työtä. Sinulla on mahdollisuus toteuttaa jo olemassa olevaa erikoisalaosaamistasi mm. skopia-, uni-, silmä-, iho-, uro-, plastiikkakirurgia- ja hengityshoitajan työtehtävissä.

Työsuhde on kokoaikainen, määräaikainen sijaisuus 31.5.2025 saakka. Työ on arkisin kaksivuorotyötä, jossa työaika sijoittuu klo 7-21 välille ja viikonloppuisin klo 9-17 välille. Työvuorosuunnittelussa pyrimme huomioimaan ammattilaistemme erilaiset elämäntilanteet ja toiveet.

Tehtäviisi kuuluvat

- sairaanhoitajan itsenäinen vastaanottotyö
 - lääkäreiden avustaminen toimenpiteissä eri erikoisaloilla
 - päivystysluonteinen sairaanhoitajan työ
 - matkailijan rokotukset ja neuvonta
 - etävastaanotot

Lue lisää Terveystalossa työskentelystä täältä.

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

- Monipuoliset työsuhteen edut, kuten lounas- ja virike-edun, kumppanialennukset ja kattavan työterveyshuollon.
 - Inhimillisen työntekopaikan, jossa elämääsi jää työn ohessa tilaa niille kaikista tärkeimmille asioille. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista muun muassa erilaisin vuoro- ja työaikajärjestelyin. Emme vain siksi, että se on tutkitusti toimivaa, vaan ennen kaikkea siksi, että se on inhimillistä.
 - Mahdollisuuden keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen missä olet hyvä ja missä haluat vielä kasvaa.
 - Turvallisen, osaavan ja mukavan terveystalolaisen työyhteisön - niin etänä kuin kivijalassakin.
 - Työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki (Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023).

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla on sairaanhoitajan tutkinto, hyvät sosiaaliset taidot ja halu kehittää omaa osaamistasi. Kielitaito, joustavuus ja kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi. Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja voimassa olevaa lääkelupaa.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta viimeistään 30.6.2024. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa mielellään palveluvastaava Marjukka Hurskainen (marjukka.hurskainen@terveystalo.com).

Tervetuloa Terveystaloon!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/232094/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer