Rakennuttajapäällikkö, Porin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2024
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Teknisen toimialan infrajohtamisen toimintayksikkö vahvistaa infran rakennuttamista ja sen kehittämistä.

Infrajohtamisen toimintayksikköön haetaan rakennuttajapäällikköä, joka toimii infran rakennuttajatiimin esihenkilönä ja vastaa tiimin toiminnan kehittämisestä ja ohjauksesta. Rakennuttajatiimi vastaa katujen ja muiden yleisten alueiden, katuvalaistuksen, vesi- ja patorakenteiden sekä taitorakenteiden rakennuttamisesta. Rakennuttajatiimissä toimii 10 asiantuntijaa. Rakennuttajapäällikkö toimii myös kaupungin keskeisimpien infrahankkeiden projektipäällikkönä, osallistuu Teknisen toimialan infrayksikön investointisuunnitelman laatimiseen yhdessä investointipäällikön kanssa, laatii infrayksikön investointien vuosittaisen työohjelman, huolehtii sen toteutumisesta ja mahdollisista määrärahamuutoksista sekä investointien talouden seurannasta. Lisäksi tehtäviin kuuluvat muun muassa omaisuudenhallintaan liittyvät tehtävät sekä puitesopimusmenettelyjen kehittäminen.

Rakennuttajapäälliköltä edellytetään kokemusta esihenkilötehtävistä, infran rakennuttamisesta, oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluasennetta, hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja, sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä hyviä tietotekniikan perustaitoja.

Eduksi luetaan kokemus infran kehittämishankkeista, hankintaosaaminen sekä erityisosaaminen jostain infran osa-alueesta.

Ajokortti (B) on välttämätön työssä suoriutumisen kannalta.

Työ on erittäin vastuullista ja monipuolista. Lopullinen tehtäväkuva muotoutuu hakijan erityisosaamisen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtäväkohtainen palkka sijoittuu tasolle 4 700-4 800 euroa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan ammattialalisää, joka on 4 % tai 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta laskettuna, kun lisän saamisen edellytykset täyttyvät. Henkilökohtainen lisä on 5,69 % tehtäväkohtaisesta palkasta laskettuna, jos lisän saamisen edellytykset täyttyvät.

Me Porin kaupungilla huolehdimme henkilöstömme kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista tarjoamalla muun muassa kattavat työterveyshuollon palvelut, liikunta- ja kulttuuriedun, työsuhdepyöräedun sekä erilaisia lajikokeiluja. Työyhteisömme jäsenillä on myös monipuoliset mahdollisuudet kehittää omaa osaamistaan.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen. Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 0885 tai rekry@pori.fi

Tehtävässä noudatetaan 6kk:n koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PORI-04-29-24/fi_FI