CNC-Koneistaja Turkuun päivätyöhön!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei KONEISTAJA! Kokemusta sorveista tai jyrsimistä ja kiinnostus monipuoliseen työhön? Etsimme nyt CNC-koneistajaa Turkuun päivätyöhön - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme CNC-KONEISTAJAA vakituiseen ja monipuoliseen työhön Turkuun!

Työssäsi toimit kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan joko sorveilla tai jyrsimillä, jossa pääasiassa tehdään pieniä sarjoja. Jyrsimet pyörivät Heidenhainin ohjauksella, ja sorvit ovat Fanuc ohjattuja. Työtä tehdään päivätyönä arkisin 7-15.30.

Toivomme, että omaat jo jonkin verran kokemusta ainakin toisesta konetyypistä, ja että pystyisit yksinkertaisiin kappaleisiin tekemään itse ohjelmia ja vaativampiin kappaleisiin ohjelmamuutoksia ja säätöjä.

Työssä menestyminen edellyttää itseohjautuvuutta, oma-aloitteisuutta sekä motivaatiota työssä onnistumiseen. Vaatimuksena on myös joko sujuva suomen tai englannin kielen taito. Tukenasi monipuolisessa työssä onnistumiseen on koko iloinen työporukka!

Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen mukaan, ja palkkatoive huomioidaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/3612416-cnc-koneistaja-turkuun-paivatyohon?promotion=919170-trackable-share-link-te-cnc-turku