Alumiinihitsaustaitoinen metallityöntekijä, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
OHOI alumiinin ja teräksen tuntijat! Nyt alumiinihitsaustaitoiselle paikka tarjolla monipuolisessa työssä Sastamalassa - Lue lisää!

Etsimme nyt asiakkaallemme ammattimaiseen joukkoon ALUMIINIHITSAAJAA/METALLITYÖNTEKIJÄÄ Sastamalaan!

Työssäsi pääset käsiksi hyvin monipuolisesti erilaisiin tuotannon työtehtäviin, kuten mm. alumiinin ja mustan raudan hitsaukseen, koneistukseen ja metallien erilaisiin työstöihin pienistä keskisuuriin kappaleisiin. Kappaleina toimii työkalusta, mittalaitteita sekä alihankintateollisuuden osia laidasta laitaan! Työtä tehdään pääosin päivätyönä, mutta valmiutta vuorotyöhön toivotaan.

Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta alumiinihitsauksesta, koneistuksesta, innokkuutta tekemiseen sekä työhöntarttuvaa ja oppimishaluista asennetta! Aiempi kokemus CNC- tai manuaalikoneistuksesta on selvästi myös eduksesi!

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä sopimuksen ja kokemuksen mukaan, palkkatoive huomioidaan.

Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai soita suoraan Karrille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Karri Järvinen, puh. 044 460 6359 tai karri@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4314411-alumiinihitsaustaitoinen-metallityontekija-sastamalaan?promotion=1003643-trackable-share-link-te-alumiinihitsaus-sastamala