Perioperatiivinen hoitaja, Kuopio, Suomen Terveystalo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme perioperatiivista hoitajaa Kuopioon. Tutustu tehtävään ja hae!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Mitä perioperatiivisen hoitajan työ pitää sisällään?

Perioperatiivisena hoitajana Kuopion Terveystalossa pääset työskentelemään ja kehittämään osaamistasi huippuporukassa ja usean eri erikoisalan parissa. Leikkaustoimintamme koostuu mm. ortopediasta, käsikirurgiasta, gastro- ja plastiikkakirurgiasta, gynekologiasta, knk- ja kaihikirurgiasta. Hoidamme kaikenikäisiä potilaita.

Työtehtävät koostuvat anestesiahoitajan ja/tai valvovan-/instrumenttihoitajan sekä heräämöhoitajan tehtävistä. Voit itse vaikuttaa työtehtäviisi osaamisesi ja kokemuksesi mukaan ja laajentaa osaamistasi perehtymällä uusiin osa-alueisiin.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työ on pääsääntöisesti päiväkirurgista kaksivuorotyötä ja sijoittuu arkipäiviin, jolloin viikonloput ovat vapaita. Lisäksi työvuorosuunnittelussa pyrimme toteuttamaan työvuorotoiveet mahdollisuuksien mukaan.

Lue lisää Terveystalossa työskentelystä täältä.

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

- Monipuoliset työsuhteen edut, kuten lounas- ja virike-edun, kumppanialennukset ja kattavan työterveyshuollon, joka sisältää peruspalveluiden lisäksi muun muassa lähetteelliset erikoislääkärikäynnit sekä lyhytpsykoterapian.
 - Inhimillisen työntekopaikan, jossa elämääsi jää työn ohessa tilaa niille kaikista tärkeimmille asioille. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista muun muassa erilaisin vuoro- ja työaikajärjestelyin. Emme vain siksi, että se on tutkitusti toimivaa, vaan ennen kaikkea siksi, että se on inhimillistä.
 - Mahdollisuuden keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen missä olet hyvä ja missä haluat vielä kasvaa.
 - Turvallisen, osaavan ja mukavan terveystalolaisen työyhteisön - niin etänä kuin kivijalassakin.
 - Työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki (Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023).

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla on sairaanhoitajan tutkinto ja kokemusta leikkaussalityöskentelystä. Anestesiahoitotyön osaamisen katsomme vahvuudeksi. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot, olet joustava, vastuuntuntoinen ja asiakaspalveluhenkinen. Haluat vaikuttaa omalla osaamisella ja motivaatiollasi työn sisältöön ja haluat kehittyä ammatissasi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta viimeistään 30.6.2024. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa mielellään Palveluvastaava Anne Pulli (anne.pulli@terveystalo.com, p. 040 4894773).

Tervetuloa Terveystaloon!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/239221/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer