Kokki (lounas & catering), Kattava Catering Lappeenranta Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kokki (lounas & catering)

Kattava Catering toimii Lappeenrannasta käsin ympäri Suomen järjestäen monenlaisia tilaisuuksia ja tapahtumia, aina pienistä perhejuhlista (häät, syntymäpäivät, valmistujaiset, muistotilaisuudet, lautastarjoillut menut...) suuriin tapahtumiin (Imatran ajot, tehtaiden seisokki-ruokailut, gaala-illalliset, lentonäytökset, yleisötapahtumien ruokailut)

Yritysryhmäämme kuuluu Kattava Ravintolat ja niiden kolme lounaspaikkaa. Yksi lounaspaikkamme Kattava Ravintola Konttori sijaitsee Virastotalon peruskerroksessa ja toinen lounaspaikkamme Kattava Ravintola Saimaa sijaitsee Osuuspankin kuudennessa kerroksessa. Kolmas lounaspaikkamme on Ravintola Lentokenttä, joka sijaitsee Lappeenrannan lentokentällä. Lounaamme koostuu kahdesta lämpimästä ruoasta, keitosta sekä runsaasta salaattipöydästä ja pienestä makeasta.

Etsimme tällä hetkellä joukkoomme kokkia, kenen olisi mahdollista tehdä lounasta sekä cateringia. Yritykseemme kuuluu myös Karelia Lines Oy ja Don Papa Oy eli kesällä olisi mahdollista tehdä myös töitä kesäpaikoissamme. Odotamme kokilta kykyä maustaa ruokaa rakkaudella, joustavuutta sekä intoa alaa kohtaan. Haluaisimme että kokki on inspiroitunut, idearikas ja hän ei pelkää myöskään vastuuta. Ravintola-ala muuttuu koko ajan ja tarvitsemme tällä hetkellä lisää työntekijöitä pysyäksemme muutoksessa mukana ja kasvaaksemme lisää.

Tarjoamme työntekijälle monipuolista työympäristöä, hyvässä työporukassa. Yrityksemme toimii ympärivuotisesti noin 15 henkilön voimin ja kesällä työllistämme noin 100 henkilöä. Meillä sinulla on tilaisuus kehittyä ja kokeilla alan eri madollisuuksia (lounasta, a la cartea, pizzeriaa, pieniä catering keikkoja-tuhansien ihmisten tapahtumiin...). Hyvän tyypin löydyttyä, meillä on tarjota myös ympärivuotista työtä.

Vaadimme kokilta hygieniapassia, aiempaa työkokemusta vähintään kaksi vuotta keittiötyöskentelystä sekä suomalaisen ruoanvalmistuksen perusteita.

Haluathan olla se kokki joka aina laittaa esille vain ruokaa, mistä voit olla ylpeä ja suhtaudut siihen intohimolla? Voisit olla etsimämme henkilö!
Hakemukset lähetetään osoitteeseen saara.koljonen@kattavacatering.fi

Haku on auki, kunnes sopiva henkilö on löydetty.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:saara.koljonen@kattavacatering.fi